Spring SuperBlog 2016

Creativitatea ... la încoltit
Sursa foto: SuperBlog
 
Nu am apucat să scriu nici măcar un rând la sfârşitul ediţiei din toamna 2015 a concursului SuperBlog. Celelalte sfârşituri au sfârşit sfârşite. Le-am trecut prin ciur, mi-am exprimat mulţumirea şi mi-am ascuns nemulţumirea, am enunţat şi denunţat … adică, pe scurt, am încheiat seria de articole advertoriale cu un … altfel de advertorial.
Toamna trecută, însă, deşi a fost una dintre cele mai productive ale mele (de patru ori premiul întâi şi de două ori premiul al doilea), am amuţit. Voiam să vă scriu câteva curiozităţi despre competiţie şi competitori, dar am renunţat şi mi-am dedicat următoarele luni (din noiembrie şi până în prezent) noului aspect al blogului meu de suflet „Spicuiri… şi atât„. Mi-aş fi dorit să-l pot înscrie la Spring Superblog 2016, dar, din păcate, nu este perfect optimizat şi, ca atare, lucrăm încă la el.

Deci, dragii mei, au trecut cele trei luni atât de repede, încât de-abia acum îmi dau seama cum zboară timpul când ai o anume ocupaţie pe care, evident, o faci cu drag şi pasiune.

La fel de repede o să treacă şi ediţia Spring
Vă invit să participaţi, dacă, şi numai dacă, împărtăşiţi aceeaşi pasiune cu noi: scrisul (de tot felul). 
Advertorialele nu sunt doar „premii şi note bune într-un concurs” (cum le consideră unii), ci un exerciţiu, un alt mod de a scrie, pentru care, fără dar şi poate, te documentezi mult mai mult decât pentru un articol normal. Cei ce au mai participat în competiţii de acest gen îmi vor da dreptate, cu siguranţă.

Eu îmi anunţ participarea la Spring SuperBlog 2016 cu acest articol şi urez tuturor celor ce „îndrăznesc” să mi se alăture, mult noroc şi inspiraţie… că de creativitate nu ducem lipsă! Văz eu chiorâş…

Pentru înscrieri puteţi folosi formularul de aici!
P.S.  1 Martie, la Start!

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

10 thoughts on “Spring SuperBlog 2016

  1. Bănuiesti ca prin tine, citindu-te, si dandu-mi senzatia ca se poate scrie normal și cu efect, am hotarat sa intru și eu. Greu, pentru un om care sta si se uita doar, dar e randul meu sa capat experienta.Succes, pacat ca la Gala nu am cum sa ajung decat in toamna, sigur. Pupici!

  2. Multumesc, Adriana! De un dram de noroc avem nevoie toti… poate mai mult noi, cei mai vechi, decât voi. Juriile s-au familiarizat cu stilul nostru. Asteapta mereu prospaturi, asa ca…
    Oricum ar fi, atmosfera concursului si adrenalina le vei simti pe deplin si, crede-ma, merita încercarea! Macar o data pe an.

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: