Scrisoare catre Mos Craciun

Pentru o mai buna calitate a imaginii, v-as recomanda vizionarea videoului în Youtube.

Nu stiu daca ar mai fi de adaugat ceva. Este prima competitie serioasa la care am participat. Competitie-maraton as putea spune. Doua luni în care am scris 24 de articole. Unele mai bune, altele mai putin bune. Nu am atins toate obiectivele pe care mi le-am propus, ceea ce ma face sa continui sa lupt.
Am trait la SuperBlog momente de bucurie, tristete, fericire si deznadejde. Putine din activitatile mele online de pâna acum mi-au recompensat în vreun fel emotiile. M-am „consumat” fara sa primesc ceva în schimb. SuperBlog însa, m-a ajutat sa descopar o alta forma de a-ti petrece timpul în fata computerului: educativa, creativa, folositoare si disciplinata. M-a învatat sa ma implic, sa ma dedic si sa respect termene, ceea ce înseamna enorm pentru cel ce doreste sa adune cititori fideli pe Blogul sau. 
Eu nu pot face comparatie între SuperBlog si alte site-uri de acest gen. Stiu doar  ca o sa-i simt lipsa pâna la editia urmatoare. 
Profit de ocazie sa multumesc tuturor, de la organizatorii competitiei, partenerii media sau blogurile care sustin SuperBlogul, pâna la sponsorii si prietenii care au vizitat si apreciat „Femeie, simpla femeie”.

Daca v-am convins, vizitati, votati si înscrieti-va la SuperBlog 2015 în 
„Competitia care uneste suflete si daruieste emotii 
pe tot parcursul anului ” !

Universul SuperBlog
Universul SuperBlog

Vizitati%20SuperBlog%20!

Articol înscris la proba nr. 24 a concursului SuperBlog 2014.

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

7 thoughts on “Scrisoare catre Mos Craciun

  1. Am văzut încă de ieri filmulețul, dar abia acum mă pornii cu sănioara să citesc integral. Mie, una, îmi plăcu filmulețul. Are o anume căldură, pe care n-am întâlnit-o citind celelalte articole(vreo 34 până acum). Articolul e scris "în personaj", cum s-ar zice. 🙂

  2. Intr-adevar, este o competitie care uneste suflete! Te felicit pentru faptul ca ai ajuns la final si iti urez mult succes in tot ceea ce faci! M-am regasit in articolul tau, iar asta…. o spune o fosta concurenta. Te pup!

  3. Va multumesc pentru comentarii. Din pacate nu pot ajunge la Gala de la Straja, dar am sa ascult emisiunea la radio. Mult succes în tot ceea ce v-ati propus, fie cu Blogul, fie în viata reala – cea care a cam trecut pe planul doi în ultimele luni 🙂

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: