Sacul mosului

Maine face al meu un sac de ani. Nu va spun cati, ca suma nu-i rotunda (ca el asa). Sa-mi traiasca si la mai multi (b)ani… ca sunt tocatoare. Contribui zilnic la bunul mers al comertului. Ingros statisticile. Si nu numai. Dimineata am ingrosat si obrazul si i-am cerut ceva maruntei, evident sa-i cumpar cadou. Daca m-as fi lasat prada primului impuls, i-as fi cumparat cate nimic din toate pentru ca mi-a facut un sac de suparari. Norocul lui ca-mi trece repede… si bun, si rau.
Mi-am luat rucsacul (ca am si d’ala) si am pornit in inima targului cu gandul sa-i iau, asa ca de aniversare, ceea ce-i place, ce si-ar dori.
Si bineinteles ca n-am gasit !
M-am concentrat apoi pe ceea ce i-ar trebui.
Si bineinteles ca n-am gasit !
Dar nu-i vina mea. Aici in zona, intelegand bine comerciantii ca femeia-i number one la cumparaturi, mai ales atunci cand vine vorba de ea, au desfiintat toate magazinele barbatesti. Nu mai este niciunul mai de Doamne ajuta, asa incat am decis sa iau ceva la nimereala.
Am intrat intr-un magazin de incaltaminte. O ora am privit modelele de dama, o alta am cantarit in cele doua maini un 42 si un 43 … incaltaminte de sport. Cat poarta ? 41, 42, 43 ? Boah, mai bine-l sun si-l intreb… sa fie surpriza surpriza.

Dupa lungi calcule si pronosticuri, am ales 42-ul. Ajunsa acasa am constatat ca cele doua perechi care nu-i mai vin sunt… pardon… 42.
Am trecut si pe la parfumuri. Mai mai ca ieseam de-acolo cu unul pentru mine ! I-am luat insa lui.. doar el e sarbatoritul nu ? Unul fresh, un pic floral, de vara … cred ca o sa-i placa avand in vedere ca de doua zile se parfumeaza cu al meu ! 
I-am luat si o camasa. 3XL, adica 47-48. Tot de vara, marinareasca. Daca mergem anul asta la mare (de 8 ani tot mergem… la anu’), se asorteaza bine cu pupa vaporasului. Iar la marime, cu saculetii de pe margine.
M-am descurcat de minune, ce mai ? Cred ca maine refac traseul ca sa le schimb pe toate.
Mai bine ma duceam la Wiesdorf. Dar stiti cum vine vorba .. „La pomul laudat sa nu te duci cu sacul”. Sau mai bine lasam pentru la anu’. Poate pana atunci dadea si mosul meu jos sacul si plateam o camasa cu doar un X pe langa L.

Eh, gluma gluma .. uite ca a mai trecut un an. Pentru el, pentru mine si nu radeti, ca va paste si pe voi !

P.S. – Stiu si ce melodie ii dedic maine … Lo zaino (Rucsacul)  🙂
Ascultati aici melodia : Stadio – Lo zaino

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: