Răbdarea cere practică şi tenul… Gerovital!

O iubesti, o urasti, o admiri, o renegi
O iubesti, o urasti, o admiri, o renegi…
Greu e să fii femeie! Şi, mai greu, să te menţii frumoasă…
Te lupţi cu kilogramele, cu celulita, cu peri în plus, cu păr în minus, ten, unghii…
Te lupţi cu vârsta, intri în panică la primul rid apărut, la primele semne de îmbătrânire pe care, straniu, inima şi corpul tău nu le simt neapărat. Sunt încă tinere… 
Efectele îmbătrânirii se fac văzute, însă, exact acolo unde te doare cel mai mult: aspectul pielii.
Când îmbătrâneşti, nu te întrebi cât de sănătoasă eşti… ci te preocupă de cât de frumoasă poţi să fii încă.
În ceea ce priveşte pielea, ai o singură opţiune, după umila mea părere. Sănătatea acesteia!
Numai o piele sănătoasă poate fi frumoasă!
Prima greşeală pe care avem tendinţa să o facem, este ignorarea totală a problemelor de sănătate ale pielii, dând prioritate ascunderii imperfecţiunilor.
Astfel, cumpărăm produse ieftine, care conţin multe chimicale şi care ne mulţumesc pe moment cu singura calitate pe care o au: cea de acoperire a problemelor. Una din consecinţele utilizării acestor produse este tocmai cea mai nedorită. Înrăutăţirea aspectului natural al pielii. Apoi, iritaţii, pigmentări, usturimi, mâncărimi şi… atenţie, mai multe riduri!
O a două greşeală, extazul pentru cremele frumos ambalate, frumos prezentate şi cu reclame făcute… de cine altcineva,  dacă nu de cele cu piele natural frumoasă?
Eh, aici eu am întrecut pe oricare alta dintre voi. Cum apare o nouă cremă, cum mă văd întinerită peste noapte, cu ten catifelat, cu toate problemele pielii rezolvate.
Nu contează că acea crema poate să-mi fie total nepotrivită. O cumpăr şi gata!
A treia greşeală, lipsa unui aşa-zis diagnostic al pielii. Multe, foarte multe dintre noi, nu ştiu ce tip de ten au. De aici derivă cele mai multe dintre problemele pielii.
Crezi că-l ai normal? Te înşeli! Puţine persoane se încadrează în categoria asta. Mixt? Gras? Nehidratat? Uscat?

Şi iar mă iau de mine.
Am considerat mereu că am ten uscat. Am cumpărat, aşadar, creme pentru ten uscat. Nu au funcţionat niciodată. Ba chiar, problemele s-au agravat.
La indicaţiile unei prietene, am decis să fac o programare la o cosmeticiană. Farmacista, însă, mă sfătuise să merg la un dermatolog.
Mi s-a părut aiurea să aştept două luni pentru ca să-mi spună dermatologul ce fel de ten am, aşa că am luat-o pe scurtătură. Sau credeam că am luat-o. Când am sunat la cabinetul de cosmetică, m-au întrebat dacă am vreun „diagnostic” pus de un medic.
„Da ce-i bolnavă? Pielea mea e sănătoasă! Doar un pic şifonată, dar sănătoasă!”
Mi s-a cerut să vin cu un fel de harta a tenului… Ce???  
Da, nu râdeti, dar chiar aşa se şi numeşte. Se analizează tenul pe fiecare porţiune în parte şi se pune diagnosticul. Ţi se spune care sunt ingredientele cremelor pe care ar trebui să le eviţi, care sunt benefice pielii tale… ce alimentaţie şi ce vitamine trebuie să iei complementar pentru o bună reuşită a tratamentului… si altele.

Deci, pe scurt, când avem probleme cu tenul, trebuie să le tratăm, nu să le acoperim. Pielea este cel mai mare organ al nostru! Exact la sănătatea lui nu ne gândim?
Da. Şi eu mi-am urât pielea. Şi eu am făcut multe greşeli. Am şi iubit-o… dar o iubire de moment. Trecătoare. Ca frumuseţea însăşi, dacă nu stii s-o menţii.
Am urât-o şi-am iubit-o, fără să fac nimic pentru a echilibra cumva sentimentele. Pentru a nu mai oscila între dragoste şi ură faţă de ea.
Acum ştiu ce am nevoie. Acum o tratez cu cea mai mare seriozitate şi atenţie. Acum nu mai alerg după ambalaje şi nu mai cumpăr… „pomi lăudaţi” (vorba Anei).
Tenul meu este şi gras, şi uscat, şi deshidratat, şi nehrănit. În plus, cuperoza, care accentuează starea de disconfort.
Cum îmi tratez pielea? Mai nou, cu Gerovital. Numai cu  GEROVITAL H3 Derma+.
Noi, românii, o producem, o avem la îndemână şi disperăm după creme „de marcă”?
Gerovitalul este marca celor ce-şi iubesc cu adevărat pielea. Marca pe care foarte multe persoane o folosesc şi nu ţi-ar da reţeta frumuseţii pielii lor de teamă că într-o zi s-ar epuiza stocul şi ar rămâne ele fără.
Probabil că vi se pare exagerată afirmatia, dar eu am „trăit-o” în Portugalia, când damele cu stil şi clasă se îmbulzeau la standul nostru, al României, şi se băteau pe crema Gerovital. Am mai scris despre asta şi anul trecut…

Farmec produce crema Prof. Dr. Ana Aslan. Singurul producător din lume! 
Lor le-a revenit responsabilitatea purtării cât mai departe a renumelui Gerovitalului. Şi o fac cu dedicaţie, cu profesionalism, cu dragoste pentru ceea ce Prof. Dr. Ana Aslan a construit pentru noi.
Gerovitalul are vârsta mea. 48 de ani de experienţă! Gamei Gerovital s-au adăugat produse noi, testate clinic, dermatologic, s-au adus îmbunătăţiri de-a lungul timpului,  fără să se modifice reţeta iniţială.
Să nu uităm că Gerovitalul a fost prima gamă de cosmetice anti-rid din lume, că numele Ana Aslan este legat, de asemenea, de primul institut de geriatrie din lume şi că formula unică GH3 (H3 – vitamina ce are la baza Procaina, Acidul Hialuronic, Emulsia de castraveţi si Vitamina E) este arma cea mai eficientă împotriva îmbătrânirii pielii, formula de bază a tuturor produselor gamei Gerovital H3.
Gama Derma+ este cea mai nouă şi, totodată, prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec, creată de specialiştii Gerovital, o gamă ce poartă emblema Pharmaceutical Concept şi care este pusă la dispoziţia consumatorilor prin intermediul farmaciilor.
Cum vă spuneam mai sus, colaborarea celor de la Farmec cu specialistii dermatologi, a dus la crearea unui game de înaltă performanţă, cu un raport calitate-preţ imbatabil, fapt ce mă face, pe mine, personal, să fiu încă o dată mândră că sunt româncă.
Eu am ales pentru tratamentul tenului meu produsele pentru piele iritabilă şi sensibilă, adică Crema Dermoreparatoare si Crema emolientă super hidratantă.
Centeroxul, conţinut de Crema Dermatoreparatoare, acţionează asupra microcirculaţiei, deci tratează efectiv şi cuperoza, în timp ce Sepiliftul, printr-o acţiune multiplă, hidrateaza profund şi tonifiază ţesuturile.
Fiind o cremă pără parabeni şi coloranţi, ca, de altfel, toată gama Gerovital H3 Derma+, indicată şi pentru tratarea leziunilor minore ale pielii, inclusiv a copiilor, am considerat-o ca fiind cea mai potrivită pentru rezolvarea micilor probleme ale tenului meu.

Crema Dermatoreparatoare
Sursa foto: www.farmec.ro
Crema emolientă super hidratantă am ales-o pentru a completa tratamentul, în special pentru ceara de albine pe care o conţine, care îmbunătăţeşte semnificativ retenţia apei şi previne, astfel, deshidratarea în profunzime a pielii.

Crema emolienta super hidratanta
Sursa foto: www.farmec.ro
Pe de o parte, mă bucur că problemele tenului meu nu se afla în categoria celor mai grave şi frecvente. Pe de alta, îmi pare rău că nu m-am „trezit” mai devreme, folosind atâţia ani produse care nu mi-au ajutat deloc, ba chiar au accentuat imperfecţiunile şi problemele tenului meu.
Dacă vă aflaţi cumva în categoria persoanelor cu problemele cele mai frecvente, apelaţi cu maximă încredere la Doctor în frumuseţe, Gerovital H3 Derma+.
Crema antiacneică, Crema anti-rid şi fermitate şi gama pentru Ten deshidratat – ce include trei produse de uz zilnic, printre care şi Crema activ hidratantă 24h, sunt o alegere perfectă pentru tratarea şi menţinerea unei pieli sănătoase.

Crema activ hidratanta
Sursa foto: www.farmec.ro

Produse de tradiţie!  Bucăţică de mândrie românească… în casele noastre!
Greu să fii femeie? Nu, nu mai este atât de greu.
Eu sunt una dintre cele fericite acum. Când pielea ta e sănătoasă şi frumoasă, eşti fericit şi tu!
Încercaţi formula GH3!
Şi nu renunţaţi la tratament! Nu schimbaţi produsele Gerovital cu altele, mai ales dacă sunt cele potrivite pielii voastre, efectele tratamentului fiind vizibile după cel puţin o lună de aplicare.
Aveţi răbdare, dar nu uitaţi că şi „răbdarea cere practică” (P.Coelho).

Acest articol participă la concursul SuperBlog – Ediţia toamnă 2015
Proba nr. 19: Când pielea ta e sanatoasa şi frumoasa, eşti fericit şi tu! Sponsor:Farmec.

Sigla Farmec
Social:

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri";
Autor la "Pe cuvânt!";
Autor la "Scurt(-)Circuit".
Social:

Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

7 thoughts on “Răbdarea cere practică şi tenul… Gerovital!

 1. O SĂ FAC O ANALOGIE, CĂ AȘA SUNT EU: SOACRA MEA MEREU LAUDĂ PE ALȚII, TOTI CEILALTI SUNT MAI BUNI, MAI DESTEPTI, MAI POTRIVIȚI, MAI …TOT FELUL. CULMEA, FIUL EI, SOTUL MEU, E FIX PE DOS: CE E ROMÂNESC E BUN, CE AVEM NOI E PERFECT, CE E IN OGRADA LUI E CEL MAI FRUMOS ȘI POTRIVIT. SUNT FAN GEROVITAL, SCRIU ABSORBITA SA NU GRESESC, SUNT IAR PE TABLETA, ȘI ACUM VAD LITERELE. NU MAI STERG, VOIAM DOAR SA-TI SPUN CA ASA GANDESC ȘI EU, FIX CA IN ARTICOLUL TAU. BAFTA!

 2. Produsele Gerovital sunt mult mai apreciate în strainatate decât la noi! Nu ti se pare nedrept? Eu ma mir ca atâtea femei platesc sute de euro pe creme "magice", fara sa faca o cercetare atenta pe piata si sa vada ca exista creme cu efect miraculos si la preturi extraordinar de mici.
  Stii ceva? Sper sa nu le dau ideea celor de la Farmec sa mareasca pretul… :).
  Da, si eu sunt fan Gerovital iar de acum încolo nu am sa mai fac prostiile pe care le-am facut pâna acum. Promit! )

 3. Ai și scris, ai și cântat, suta ți-ai asigurat! Că de-aia sunt 10, ca să le împărțim noi! :)) Bineînțeles că nu ai rezistat tentației și ai lucrat suplimentar — filmulețu', adicătelea. 🙂 Cred că eu sunt o norocoasă, căci în afară de ridurile de expresie, care-mi sunt folositoare ca actoreasă, nu dau semne clare că timpul trece. Nici când eram jună n-am avut probleme cu acneea. Poate și fiindcă foloseam ca demachiant — atunci când mă machiam, că nu o făceam prea des — laptele Doina.

 4. Eu nu ma machiam, asa ca nici demachiant nu foloseam. Dar am început pe la 30 sa ma "joc" cu cremele si am experimentat multe pe pielea mea. Acum tre' s-o repar, nu mai tine! :).
  Da, nu m-am potolit… dar videoul asta e mic, micut!

 5. Parca mai lasasem un comentariu pe aici, dar daca nu e mi-am zis sa mai las unul… Asta facem toate ne plangem, sau nu pretuim la timp ceea ce avem. Dar si cand descoperim ceea ce ni se potriveste… Suntem de neoprit. Nici eu nu mai renunt la acasta gama, sunt hotarata! Succes! 🙂

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: