Primadona în Orkestra ?

Mai pune-ti pofta-n cui ! - Pe-cuvant.ro
Sursa foto: asapnet.org
Sa fie scena „teatrului” Orkestra urmatoarea treapta pe care se avânta „Créme de la Créme”, elita bloggerimii ?
Or fi premii mai consistente ? Ori poate ca lupta mai acerba pentru titlu produce adrenalina înzecit bloggerilor care au trecut de fazele preliminarii ?
În general, o competitie la nivel înalt dispune de mijloacele si resursele necesare promovarii si ridicarii la rang superior a premiantilor, dar presupune si o calitate superioara a articolelor.
Am citit câteva dintre ele. Sunt bune, nimic de zis. Documentate în amanunt, camuflate si mascate ca pe o veritabila scena. Actori de prim rang sau primadone ale „operei” sunt însa putini. Si lupta se da mereu între acei putini.
Sa-l fereasca Domnul de o „raceala” pe unul dintre solistii de renume ai Orkestrei, ca s-a dus de râpa tot spectacolul.
Îmi aduc aminte de una dintre probele la care am obtinut la SuperBlog nota cea mai mica. Mi-a deschis ochii si m-a tintuit acolo unde-mi este locul. O amatoare, o „actrita” de mâna a doua care n-ar trebui sa participe nici macar la un simplu concurs de recitari. Pentru ca-i lipsesc exact calitatile principale pentru a fi un bun actor.
În arta, indiferent de tipul ei, nu-i loc pentru un simplu „frumos”. Arta cere infinit mai mult… si daca nu poti tine pasul cu elita, ar fi de preferat sa-ti „atârni” creatiile, în cui, în holul casei tale.
Pentru ca, foarte adevarat, „când ai doar un ciocan în mână, toate lucrurile ți se par cuie” (Abraham Maslow).
Asadar, decât de mâna a doua în marea Orkestra, mai bine primadona „Simfoniei haosului” de pe calea batucita de talpile mele, fara cuie, de zeci ori pe zi: bucatarie-birou, birou-bucatarie.

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: