Particip din nou la SuperBlog! Mi-a căzut cu tronc…

O sun pe mama și-i spun, printre altele, că mă bate gândul să particip din nou la Superblog. „Ah, nuuu! Nu, mamă, te rooog!„. „De ce?„, o întreb mirată, știind că m-a încurajat mereu și că, mai mult decât atât, la celelalte participări mi-a fost fanul numărul 1. „Pentru că nu vreau să suferi!„, îmi răspunde cu inocența unui copil.

 

Particip din nou la SuperBlog!

 

Hahaha! Ea nu știe că asta-i o suferință necesară. Că, în spatele „suferinței” de moment, se ascund, de fapt, atâtea alte lucruri bune, atâtea bucurii, emoții și împliniri… că nimic nu-l ridică pe un blogger mai mult decât competiția, fie aceasta cu el însuși, fie cu ceilalți competitori.

***

Am stat un an pe bară. Am citit articolele altora, m-am delectat, dar parcă n-a fost la fel. Și-apoi, fără Superblog, blogurile mele nu au făcut decât să se machieze, să-și pună țoale noi și să aștepte primăvara lui 2018. N-au semănat nimic primăvara trecută și nici boboci n-au numărat în toamnă. Păi nu-i păcat de ele, de reclamele-alea frumoase pe care le-am pus pe margini?

 

Superblogul e ca drogul!

E de ajuns să participi o singura dată, că nu te mai lași până nu te scot sponsorii la pensie de-acolo.

Astăzi s-au afișat premiile. Tentante, ca de obicei. Mă și văd în Grecia, în Paralia Katerini, cu banii de la AIA, AVBS, Enermed și Evernisaj…  cu valiza încărcată de cosmetice de la Farmec.

Te-am făcut curios, nu-i așa?

Dacă da, citește Regulamentul, înscrie-te apoi la Spring SuperBlog 2018, intră în Comunitatea celor mai talentați și creativi bloggeri (Pagina Facebook a SuperBlog) și… mda! Mai lasă-mi și mie câteva premii, nu le lua tu pe toate acasă!

 

P.S.  Parc-o aud pe mama… „De câștigi (cumva) ceva bani, plătește-ți naibilui impozitul la mașina pe care trebuia s-o radiezi din circulație acum 20 de ani!

 

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

12 thoughts on “Particip din nou la SuperBlog! Mi-a căzut cu tronc…

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: