„One-night stand”

Sa nu-mi spui ca n-ai experimentat vreodata sublimul (n.a.) „one-night stand”!

 

Îsi dadeau, asadar, palme virtuale, se apostrofau, iar comentatorii se împarteau deja în doua galerii: unii, de partea norocoasei si curajoasei (totodata), ceilalti, de partea neprihanitei care pierduse, fara discutie, bucatica cea mai savuroasa a experientelor sexuale, „cireasa de pe tort”.

Daca ai depasit cumva vârsta experientelor, nu poti sa te bagi… în „seama”. Ai cade în dizgratie imediat. Nu-ti ramâne decât sa te întorci cumintica în timp si sa-ti aduci aminte de tineretile tale, de primele saruturi si mângâieri, de primele apropouri mai directe la care te fâstâceai toata si de încrâncenarea cu care tineai sa te mariti pura.

Nu ni s-or fi potrivit nici noua socotelile „celor sapte ani de-acasa” cu alea din târg. Nu la toate, dar nici nu tin minte sa-si fi „fluturat” vreuna dintre cunoscutele mele, cu atâta nonsalanta, noaptea de nebunii daruita de „viata” si pe care trebuia s-o accepti vrând-nevrând…
Ori ca ti-a placut vreunul si ai „poftit” la el, ori ca sub efectele lui Bachus sau a cine stie ce alte „analgezice” ai fost prada vreunui hraparet, ori ca, Doamne fereste… pân’ te loveste!, fitele tale au fost gresit interpretate si, ca atare, te-ai trezit „înghesuita” în vreun colt de camera la un ceai nevinovat ( ase citi „petrecere”), „one-night stand” trebuie ca este ceea ce nu ar trebui sa lipseasca din multitudinea de experiente ale unei tinere femei.
Altfel, ai ajunge la venerabila vârsta la care, cu toate fanteziile si dorintele tale reprimate în trecut si „obligatorii” astazi, nu ai putea sa mai ai parte de o asa… „sex-party” (în doi… sa nu ne pre(a)lungim si la sa ajungem si pe la orgii).

Citind un roman de dragoste a carui actiune se petrece prin 1800, regreti, cu certitudine, ca n-ai trait si tu în acele vremuri, fara sa te gândesti, de fapt, la toate greutatile, neajunsurile, mizeria si nenorocirile epocii. Citind pe Facebook un asemenea dialog, regreti, din nou cu certitudine, ca nu te-a dorit si pe tine unul pentru o unica si singura noapte. Ca nu si-a tras fermoarul la pantaloni si s-a facut nevazut, în timp ce tu-ți (a se citi „tu îți”) frecai palmele de fericire, satisfacuta ca „ai facut-o si p’asta”.

Mda! Ce sa-i faci? Fiecare cu norocul lui… Si epoca lui.

 

P.S. – Daca, totusi, va bate gândul sa experimentati „one-night stand„, cititi aici câteva considerente în favoarea idilei de o noapte. Dar nu va laudati pe Facebook, ca eu sunt cam demodata si nu va dau Like.

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

2 thoughts on “„One-night stand”

  1. Nu stiu daca ti-am mai povestit, dar eu am ramas ca la dentist cand am auzit la televizor, pe unul dintre principalele canale, la ora 18, cum o domnisoara sustinea sus si tare ca a facut dragoste cu X, iar X continua sa nege. Cand s-au schimbat rolurile? Cand au ajuns femeile sa spuna ca au facut-o, iar barbatii sa nege?
    Cat despre site-uri de genul aceluia spre care ai pus link, ma bucur ca nu stiu de existenta lor si astfel scap de mizeriile pe care le debiteaza.

  2. Da. Dragute-s comentariile la articolul din link. Desi nu le-am citit înainte, am facut trimiterea la acel articol pentru a sublinia gradul de "emancipare" sexuala la care am avansat si noi, din pacate.

    Despre emisiunea pe care ai vizionat-o, nimic de spus. Aici au facut un reportaj pe tema asemanatoare (sex în cam, sex virtual) si 90% din tinerele întrebate au facut sau ar fi fost dispuse sa aiba astfel de experiente, cu doua conditii: sa nu afle parintii si sa nu fie înregistrate si puse pe Youtube. Ce sa ne mai miram, atunci ?

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: