O sa ma stii de undeva

Petronela face amor cu tine, cititorule ! 
Cuvintele frivole o despoaie in fiecare vers ca intr-un streaptease excitant care-ti invaluie mintea, te provoaca, te compleseste, te descompune pana la extaz. Si te recompui apoi in dansul exotic, cabaretist, hirtios, pe care numai ea stie sa-l faca. Un perpetuum, inepuizabil puzzle al placerii vicioase, care te face sa vrei mereu mai mult. Si astfel o iei de-a capu’, cu urmatorul vers.
Cartea Petronelei este un Moulin Rouge literar, un can-can liric, o infinita expunere de sentimente pure transmise voua, cititorilor, prin mimica versurilor, prin gesturi imaginate sub care se ascund adeseori realitati si situatii traite cu mare intensitate.
Profunda, (auto)ironica, narcisista sau complexata, femeie, mama, Petronela iti intra-n suflet. Patrunde cu atata usurinta acolo unde nu-i loc pentru prea multi: in inima. In a ta, a mea… in a celui care ii intelege mesajul si care, dupa ce a „cunoscut-o”, o reimbraca pe adevarata doamna. Cea de dinaintea spectacolului, cea care s-a daruit nuda voua.   
Vreti s-o cunoasteti pe Petronela ? Cititi-i cartea „O sa ma stii de undeva” !
https://www.hergbenet.ro/carte/o-sa-ma-stii-de-undeva-petronela-rotar
P.S. – Am vrut sa-i multumesc Petronelei pentru carte in ziua in care a ajuns in Germania (Luni, 8 Septembrie). O fac insa acum, dupa ce am citit-o, cu mult mai mare entuziasm. 
Multumesc, stimata doamna ! Jos palaria in fata dumneavoastra… 
Cu toata dragostea si admiratia,
Social:

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri";
Autor la "Pe cuvânt!";
Autor la "Scurt(-)Circuit".
Social:

Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: