Nu-i capătul lor un capăt de lume!

Brad si Angelina

 

Of, câte femei nu s-au visat măcar o dată în braţele vânjoase ale şarmantului Brad? Dar nărăvaşul Brad a luat-o pe Angelina. S-a îndrăgostit de ea, ca tot actorul, la filmări. Iar ea, fit cum era, l-a smuls din ghearele blondei Jennifer şi l-a ferecat în sufletul ei. L-a legat fedeleş cu hamurile şi i-a ataşat, apoi, o căruţă de copii, căci nimic nu sună mai elegant la Hollywood decât vestea că celebrul cuplu este iubitor de copii şi că, în ciuda aparenţelor şi dificultăţilor (evident că nu financiare), pot crea şi imaginea unei familii prea fericite. Adicătelea, scena s-a mutat la domiciliu şi mult râvniţii actori au timp berechet să se ocupe, printre cadre, şi de părinteală (nu căutaţi cuvântul în dex, că nu există!).

Of, şi de câte pizmuieli or fi avut parte! Amândoi, că asta era ideea. Să bârfim de cuplu, şi nu de fiecare-n parte.

Brangelina… nu mi-a plăcut niciodată numele dat cuplului, să fiu sinceră. Cu tot feminismul meu, îl consider puţin dezechilibrat. Dar aşa i-am cunoscut împreună, aşa-i ducem până la capăt.

Care capăt, măi?

Povestea lor de dragoste e făr’ de moarte! E aceea pe care o visezi cu ochii deschişi în fiecare minut al existenţei tale. Faimă, bani, castel, copii… citate inspiraţionale ce fac înconjurul lumii mai repede decât ajunge sfânta lumină de la Soare la Pământ!

Of, şi prin câte belele or fi trecut şi ei! Dar nu, n-o să le găsiţi pe niciun site, că dară cine-ar cuteza să strice imaginea de cuplu perfect, de familie fericită?

Mda!
Azi dimineaţă (ştirea am aflat-o de ieri) dădeau ăştia la emisiunea de pe Sat1 detalii picante despre partea de viaţă intenţionat obscurată a celor doi: alcool, droguri, agresivitate, trădare. Cine-ar fi crezut?

Ştiţi ce? Mă gândesc că noi, fanii, suntem implicaţi cu toţii în succesul sau căderea lor. Noi îi înălţăm la cer, noi îi zeificăm, noi îi prea adorăm… pentru că, fără ei, cum am putea să mai trăim şi noi frumoasele poveşti de dragoste? Ce model am alege pentru relaţia noastră, dacă nu unul ca-n filme? Cum naiba nu ne-am gândit să divinizăm scenariştii, regizorii sau pe cei aflaţi în spatele poveştilor jucate cu măiestrie de actori?
Suntem vinovaţi pentru că lor le-am luat orice posibilitate de a greşi. Şi a greşi este uman. Pe ei i-am condamnat la o viaţă fără de greşeală, iar ăsta este cel mai inuman gest.
Pe ei îi judecăm, pentru că după ei ne-am ales modelul. Ne-am făcut din „fericirea” lor şablon şi ne e teamă acum… că dacă a lor s-a sfârşit, se duce la dracu orice urmă de fericire şi la noi.

Eh, partea bună e că nu o să treacă mult şi ne vom bizui pe alte cupluri. Că le scoate Hollywood-ul pe bandă rulantă. Deci, să nu disperăm! Nu-i capătul lor un capăt de lume!

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: