N-ai fost încă amantă? Fă repede un curs…

… de-ai pierdut ocazia.
Înainte de căsătorie, femeia ar trebui să fie, măcar o dată, amantă!

Dacă la început si-a sedus partenerul prin „mijloace proprii” si a reusit să-l aduca în fata altarului, după căsătorie, femeia ar trebui să facă uz de „mijloacele altora”, ca să-l poată tine, fără frâu, pe… lângă casă.

Femeia casatorita uita de toate cele întru seducerea continua a barbatului, iar cum barbatului îi place teribil de mult partea cu sedusul, coteste la stânga sau la dreapta, dupa pohtele inimii, acolo unde se simte într-un vesnic început.
Ciufulita, cu ochii aproape închisi, sare din pat, înaintea lui, pentru a-i face iute cafeaua de dimineata, timp în care el, barbatul proaspat însurat (de cei însurati de demuuuult, nici nu mai vorbim), îsi face „toaleta” cu rigoare. El, fresh… ea, nu a apucat nici sa se spele pe dinti.
Un pupic, un „Ne auzim, iubi…” si-l mai vede spre seara, obosit, „haituit” de sefi, înfometat ca un lup, fara chef „de chef”.
Dupa un asa-zis program, conceput în cod lizibil numai pentru ea, ar intra acum în joc schema împrumutata: cea a „mijloacelor altora”.
Un dus rapid, o mazgaleala pe fata, parfumelul din poseta si baby doll-ul ascuns prin cotloanele dulapului pentru o seara speciala. Trei „dragul meu”, trei mângâieri, cinci alinari pentru suferintele cumplite din cursul zilei, si se trezeste din nou… ciufulita. Dar ciufulita cu scop: nu l-a mai tentat pe însuratel „o bere cu amicii”. A reusit sa-l tina acasa.
Schema functioneaza mereu. Nu da gres si nici nu-i greu de aplicat. Ba chiar, cea mai simpla schema cu rezultate miraculoase. De ce sa lasi loc s-o aplice alta, când poti s-o aplici tu? Daca n-ai o schema, foloseste cu încredere Legea lui Sir Isaac Newton. E universala!
Asadar, femeia ar trebui sa fie o data amanta oficiala (a unui barbat însurat), iar apoi, vesnica amanta neoficiala a propriului ei sot. Nu asta vor ei?
In plus, ar avea multe de învatat din experienta amantlâcului. Nu s-ar mai teme de ele, de amante, asa cum nici ele nu se tem de sotii, pentru ca ar sti si ea cum sa-si seduca din nou sotul, cum sa-i mânjeasca gulerul camasii de ruj, la ce foloseste un baby doll, cum se îmbraca sau dezbraca si, mai ales, când.
Spor la treaba!

 

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

5 thoughts on “N-ai fost încă amantă? Fă repede un curs…

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: