Cumpăr ieftin de tot! Mi se spune „Angebot”…

Aș putea să mă declar o bună cumpărătoare. Pe-aici, prin zonă, mi se spune „Angebot” (reducere, în germană). Nu-mi scapă vreunul! Eu cumpăr ieftin! De unde? De la cei care vând ieftin, nu?

 

Vindem-ieftin.ro (ca să cumpăr ieftin io!)
Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro

 

Tocmai ce-am terminat cu hârțogăriile casei, pe care le-am rezolvat comod, rapid și…  știți voi, din articolul de dinainte, și uite cum stau ca toanta, cu ochii pironiți în planuri de casă cât cearceafurile, fără să înțeleg o iotă. Credeam că, ajunsă la faza asta, la construcție, adică, o să fluier, iar cărămizile o să sară ca popcornul în ceaun și o să am casa gata.

Știu cine o să mi-o construiască. Toma al meu. Dar, m-a avertizat! „Până vin eu să mă apuc de lucru, vreau să am deja toate materialele. În plus, tu știi, eu nu lucrez cu orice fel de materiale, așa că… orientează-te, draga!

*

Na poftim, Danielo! Descurcă-te!

Mă sui repede în Miss Piselli  și goooonesc cu vreo 40km/oră către cel mai apropiat depozit. Vreau să economisesc… măcar la benzină.

Cum pentru mine construcția casei începe din interior, dau iama-n faianța roz pentru băiță, că-i la reducere. Mă îndoaie cutiile grele, dar merită efortul. Iau șase cutii, după calculul meu. Ajung la mașină și, pentru prima oară de când o am, o văd mică, înghesuită, neîncăpătoare. Da’ lasă, nu-i bai! Pun și pe bancheta din față, și în spate, și în portbagaj… La fiecare hârtoapă, dau cu fundul de pământ. Încă două transporturi… și rămân fără suspensii. Fără lonjeroane, chiar!

Sosesc cu bine „acasă”, car cutiile, cocoșată deja, în spațiul pe care ni l-a oferit gratis vecinul și-l sun mândră pe Toma al meu.

– Nu-s de ajuns șase cutii, draga! Fugi și mai cumpără vreo patru!

Fug!!! Ajung și, să vezi și să nu crezi, paleta goală! Super, îmi spun, în timp ce virez și mă îndrept către următorul depozit. N-au faianță roz! Următorul… „ținem, dar nu avem!” Ce Dumnezeu, i-a apucat pe toți exact acum să-și facă baie Barbie? Hmm!

– Tomaaa! Ce ne mai trebuie? Cu faianța și cu gresia pentru băiță am rezolvat! Am luat setul complet de la un magazin. Nu, n-a fost chiar ieftin, da’ îs miștoooo rău! Ceeee, ne trebuie fier? Și ciment? Țevi? Și mai ce?

Îmi spune că în documentația pentru casă ar trebui să am un prim necesar de materiale, calculat, conform normelor (tip teren, tip casă etc), de către arhitectul proiectant. Și, na-ți-o frântă, îmi spune că începem cu fundația! Păi, cum să car eu țevi, ciment, oțel beton, și alte de-astea, cu micuța mea Piselli? Trebuie să găsesc o soluție: ieftin, calitate, transport gratuit și, mai ales, consiliere.

 

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro

 

„Știai că ai putea obține reduceri între 10-30% dacă ai compara mai multe oferte pentru același produs și dacă ai comanda centralizat materialele necesare de construcții?” 

Ia să vedem! Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro. Au și materiale pentru structura si fundatie, acoperisuri, izolatii, tamplarie PVC … Transport și consiliere gratuite, parteneriate cu producători renumiți pentru calitatea produselor, cumpăr totul din același loc și am garanția că, dacă mai am nevoie ulterior, completez necesarul fără teama că s-a terminat stocul. Că, după cum văz, ei nu au stoc! Am dat lovitura!

O sun pe doamna Stela, consultant la firmă, și-mi spune dânsa cum trebuie să procedez, pas cu pas.

– Da, doamnă, avem de toate! Avem și Showroom la Focșani (exact acolo unde-mi construiesc căsuța)! Comandați online, da! Vă mai dau un pont: când ajung băieții noștri cu materialele, filmați-i, că lor le place, și trimiteți-ne recenzia video! Pe lângă economia la prețul materialelor, primiți și un bonus de 100 de lei!

Și uite cum îmi merit pe deplin porecla! „Angebot” scrie pe mine!

*

Conceptul firmei este simplu și eficient. De ce să plătești în plus pentru taxe de depozitare, transport, distribuitori la mâna a doua, a treia… când poți să ai toate materialele de construcție, inclusiv pentru amenajari exterioare și interioare, cu un minim de taxă, direct de la producător?

 

Conceptul Vindem-ieftin.ro (ca să cumpăr ieftin io!)
Conceptul Vindem-ieftin.ro

 

Iată câteva din cifrele cu care se mândresc cei de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro:

  • Fier beton:  927.500 kg, echivalentul a 265 de familii fericite;
  • Țeavă rectangulară: peste 244.040 ml de gard, suficienți să ajungi de la București la Constanța;
  • Kilometri parcurși: peste 60.000 km în țară, transport gratuit;
  • Pavaj: peste 26.972 km, de trei ori suprafața municipiului Râmnicul Sărat.

Mai mult, am găsit pe site-ul acestora și sfaturi, semn că se preocupă ca toți clienții să fie mulțumiți. Le pasă de bugetul acestora, nu ca lu’ nea Fănel, zidarul, care mi-a ridicat un perete în bucătărie și m-a pus să cumpăr prefabricate pentru patru. „Hei, madam, dacă rămân ceva materiale, nu te las cu ele-n casă! Am eu grija lor!

Eu sunt Stan-Pățitul cu materialele de construcție… și în general, așa…

„Lată peste lată,
peste lată, îmbujorată,
peste îmbujorată, crăcănată,
peste crăcănată, măciulie,
peste măciulie, limpezeală,
peste limpezeală, gălbeneală
şi peste gălbeneală, huduleţ„*

 

Mi-ar trebui mie un depozit privat ca să păstrez „resturile” de la toate renovările de până acum… și, în schița casei pe care o construiesc, nu văd vreunul. Așa încât…

Cumpăr ieftin și doar atât cât am nevoie!

 

Plasă sudată
Plasă sudată, sursa foto: vindem-ieftin.ro

 

Tom’amoree, am luat plasăăăă!

– Ce??? Iar??? Hai, că sunt pe drum… Dani, Daaaannnniiiii! Nu te mai aud!

– Nu, draga! Plasă sudată!!! Mă afuuuuuund! Sunt băgată până-n gât în fundație! Lilianooo, adă și mie galoșii roșii! Cum să n-am? Am luat de la Kik!  Știi, dară, că eu cumpăr ieftin!

 

 

Proba 5. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro – un concept unic pe piața materialelor de construcții

Vindem-ieftin.ro

Spring SuperBlog 2018

 

*din Povestea lui Stan-Pățitul, Ion Creangă

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

8 thoughts on “Cumpăr ieftin de tot! Mi se spune „Angebot”…

  1. Asa cum ti-am mai povestit… doar ce am terminat de renovat bucataria. Ce-i drept, Catalin a fost cel cu alergatul dupa materiale! Daca aveam atunci toate aceste informatii… era punct ochit/punct lovit. Noroc ca urmeaza baia. Voi tine cont de ele negresit. Sunt de un real folos si simplifica mult. In rest nimic, poze cu santierul si asteptam mobila. Dar, repet! Cu toate cele gasite in acest articol, baita o sa fie ,,vedeta ,, casei. Multumim!

  2. Doamnă Angebot, Focşaniul e cel mai potrivit loc unde ai putea să te muţi pen’ că acolo-s EU! Şi, unde-s eu, toate merg unse ca pe roate, draga! 😛

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: