Mama lui de norocos! Şi eu, ca musca…

Book of Ra

 

Când s-o-mpărţit norocu’, măi dorule,  fost-am eu dus la lucru!

Zilele trecute mi-au picat ochii… în gură! Ba nu! Mi-au picat pe o reclamă sponsorizată, bineînţeles, de pe Facebook.

Dragul de el! Un amărât de angajat al fast-food-ului Mc Donalds (ştiţi cât de puţin îi plătesc cei de la marele Mc pe micii lucrători, nu?) câştigă – în pauza de masă – un milion de euro (!!!), jucând pe site-ul StarGames. Ştirea era însoţită de o imagine cu un ecran plin de omuleţi cu pălărie, adică simbolul cel mai bine plătit al jocului Book of Ra.
Jos pălăria, mi-am spus, înghiţind în sec, , deh(!), pofteam la milionul ăluia şi poftami era pusă în cui.
Desigur, accesez repede pagina, ca oftic şi mai tare citind detaliile grozăviei. Ajung pe site-ul cu jocurile, însă. Un Casino Online pe care-l cunosc bine de tot, de altfel. Joc şi eu pe acelaşi site, dar cu bani fictivi. „Stars„, adică.

Mi-aduc instantaneu aminte de câte ori am avut norocul adun mai multe monezi virtuale şi cum mi le-a „exterminat” robotul care ţine strict evidenţa fiecărui jucător, fie real, fie cu bani fictivi, şi care face el în aşa fel încât să le pierzi la un moment dat, mai ales , de câţiva ani încoace, şi acele „Starse achiziţionează cu bani reali. Cu alte cuvinte, dacă ai cumva norocul scapi de sub controlul atent al robotului la început, uşoruşor pierzi oricum ai juca!

Deci, revin la amărâtul care a avut un aşa noroc şi a câştigat milionul, am sărit peste site şi am căutat pe Google senzaţionala ştire. N-am găsit-o! Singura de care am dat, era reclama sponsorizată (cea pe care o văzusem iniţial pe Facebook).

Cum aşa? Mediei din Germania -i scape o asemenea întâmplare? Nici vorbă!

Concluzia îmi fu, kumfu, clară! O reclamă mincinoasă, ca alte mii pe care le întâlnesc zi de zi, pe care „calc” fără vreau, indiferent de ceea ce caut pe net, indiferent de tipul de website pe care-l vizitez. Reclame abuzive, agresive, reclame de cel mai prost gust (de multe ori), reclame cu titluri trâmbiţate şi care ne atrag tot aşa cum atrage c***tul muştele!

Ia orice ziar/publicaţie online şi vezi, dacă nu crezi!

Dar ştiu crezi! Ştiu şi tu, ca şi mine, aştepţi şi facă damblaua reclama, pentru ca apoi citeşti un articol, apeşi pe „Like” ori „Shareca poţi viziona videoul pe care-l doreşti,  derulezi pagina până la capăt, pentru prima parte a acesteia este plină de penisuri de 20-25 cm (eu le vad de 40, da’, în fine…), sâni D, E, F, varice dispărute peste noapte şi dinţi mai albi ca albul. Ah! Şi nelipsitele duduiţe sexy care înoată în cada plină cu bani! Să faci spume, nu alta!

Am şi eu pe bloguri reclame. Am setat ce vreau apară, din ce categorii, unde apară, aşa încât nu incomodeze prea mult cititorul. Le-am scos, chiar, pe cele din text, mulţumindu cu mai puţin, dar curat zice.

Cu toate astea, gândeam cum am picat din nou în plasă, jinduind la milionul bietului copil careşi lasă sudoarea pe hamburgerii ăia zi de zi, pentru un salariu extrem de mic… probabil cel mai mic care poa existe. Aparte experienţa cu site-ul de jocuri, o am şi pe cea a lucratului la Mc! La Big Mac! Şi, ca atare, ştiu ce spun!

La naiba cu milioanele, cu ştirile senzationale, cu videourile picante şi reclamele mincinoase! Că nimic nu mai poti afla azi fără să le bagi ăstora bani în buzunar!

 

P.S.  Uite ce toantă îs! Sunt prietenă cu un domn de un an de zile şi, ignorantă cum am devenit între timp, nu ştiam că e deja ministru!!!!  Hehehe!

Acum ştiu! I-am citit profilul! Fără reclamă!

La multi ani, Excelenţă!

 

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

4 thoughts on “Mama lui de norocos! Şi eu, ca musca…

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: