Jurnalul unei călătorii de vis

„Imaginaţia este începutul creaţiei. Îţi imaginezi ceea ce-ţi doreşti, îţi doreşti ceea ce-ţi imaginezi şi, în cele din urmă, creezi ceea ce-ţi doreşti”.

 

George Bernard Shaw

Sigla CND Turism - Vacanţe Speciale

Cu CND Turism am mai „călătorit” şi cu alte ocazii.
Dar călătoria de vis nu am făcut-o încă. Şi, probabil, nu voi putea s-o fac cu agenţia de mai sus, deşi aceasta este specializată în acele „altfel” de vacanţe.
Veţi găsi în oferta lor bogată destule variante de circuite turistice, de călătorii în Asia, Europa, America – în special vacanţa cu work and travel -, minivacanţe, croaziere… veţi găsi, în mare parte, orice fel de călătorie aţi visat să faceţi. Dar n-o veţi găsi, din păcate, pe cea al cărui #jurnaldecălătorie îl voi scrie astăzi pentru voi, dragi cititori.
Ştiu că am să mă abat oarecum de la cerinţele probei, dar între a expune cu adevărat o dorinţă, un vis, a-mi imagina călătoria pe care sufletul meu o caută, şi a obţine un punctaj satisfăcător numai de dragul de a scrie, am preferat, de data asta, să dau curs cerinţelor inimii.
Am să-mi imaginez, da… şi, cine ştie? Poate avea dreptate Shaw.
Pentru o mai bună vizualizare a Jurnalului de călătorie, vă rog să activaţi full-screen.

 

Şi acum o să mă întrebaţi „Ce are în comun, atunci, CND Turism – Vacanţe Speciale cu Islanda”?
Ei, bine… are!
OameniiOamenii fericiţi! E puţin, oare?

 

 

Vacante Speciale - CND Turism
Sursa foto: Media proba nr. 16 SuperBlog

Surse informaţii:
Diverse site-uri de turism, Wikipedia, „The Guardian„, bloguri călătorii

 

Acest articol participă la concursul SuperBlog – Editia toamnă 2015
Proba nr. 16: Jurnalul meu de călătorii – #jurnaldecalatorie  Sponsor: CND Turism


 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

2 thoughts on “Jurnalul unei călătorii de vis

 1. Ba eu te-aș întreba câte zile ți-a luat filmulețul și câte înjurături ai tras așteptând să se încarce pe youtube. Înjurăturile erau creative sau nu? 🙂

 2. Sa scriu aici, sa vada juriul cât m-am chinuit! Poate, poate… 🙂
  Deci: 4 zile culegerea informatiilor, fotografiilor, "montarea" în PowerPoint, cu efecte, tranzitii si greselute scapate pe ici pe colo (le-am corectat… sper ca pe toate);
  Ziua deadline-ului, încerc sa încarc prezentarea în nu mai putin de 3 site-uri pentru doc. *pptx, dar se modifica caracterele alese (scris de mâna), forma, nu-mi ia tranzitiile ca derulare de pagina etc. etc. etc.;
  Decid sa înregistrez cu programul "ScreenCast-O-Matic" prezentarea, dând paginile manual si salvându-l ca video.
  Înregistrarea 14 minute de fiecare data, încarcarea pe Youtube peste 60 de minute, la fel, de fiecare data. De câte ori am repetat procesul? De vreo zece ori în ultima zi. De ce? Dupa filmare si încarcare, mai gaseam câte o mica greseala. Si o luam iar de la capat.
  De câteva ori, s-a blocat PC-ul când încarcam pe Youtube, de câteva ori mi-a dat mesaj ca videoul a mai fost încarcat o data (dublura)… deci m-am cam distrat la proba asta.
  Înjuraturile? Da! Extrem de creative!!!
  Mai fac asa vreodata? NU!!!
  Partea buna este urmatoarea: Islanda chiar este tara pe care vreau s-o vizitez, am învatat multe despre ea scriind video-articolul asta si, indiferent de punctajul pe care o sa-l iau, sunt mândra de creatia mea, care chiar arata a #jurnaldecalatorie.
  In plus, culmea culmilor, aseara, în timpul cinei, am dat pe un canal si ce crezi? Din seria: "Wildes Skandinavien" era la rând Islanda… Islanda mea iubita! 🙂

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: