Inceputul sfarsitului

Cand un barbat iti reproseaza ca nu-l mai vrei, poti sa fii sigura ca asta este inceputul sfarsitului.
E un mod mai elegant de a-ti spune, de fapt, „oricum tu nu ma mai vrei!”.
In consecinta, ia in calcul urmatoarele aspecte:

1. Cresterea facturii de apa, pentru ca-si va face dusuri de cel putin doua ori pe zi. La fel si cea a energiei electrice, telefonului mobil si celei pentru „intretinerea” masinii.
2. Ore suplimentare la serviciu, neplatite … ba mai mult, al naibii sef ii mai aplica si vreo penalizare dupa atatea ore de munca voluntara;

3. Intalniri din ce in ce mai dese cu fostii colegi de scoala, armata sau prieteni din copilarie cu care nu s-a mai vazut de ani si ani. Si doar nu o sa fii atat de neintelegatoare sa-l impiedici sa retraiasca momente atat de pretioase pe care candva, cu ani in urma, ti le povestea chiar… iar acum, fie vorba-ntre noi, nici macar nu-si mai aduce aminte numele lor daca-l intrebi !
4. Cresterea masiva si brusca a cantitatii de cosmetice barbatesti .. deo, fixativ si creme chiar. Daca pana acum ii cumparai un parfum de ziua lui, pregateste-te sa-i cumperi si de ziua indragostitilor, a tatalui, a sfantului duh .. amin !

Ah, era sa uit. Scoate-ti vaza din camara… ai sa primesti flori mai mult ca sigur!
Deci, nu-i totul negru negru. Ai sa faci si ceva economii: la mancare, la bauturi si ai sa scapi de cel putin una din acele indatoriri zilnice mai injositoare asa, si anume: sa-i faci pantofii cu crema.
Dupa o perioada fa bilantul. Daca-ti iese pozitiv, pleaca capul rusinata si spune-i doar „Dragul meu, am imbatranit si eu.. te vreau, dar mai rarut ca-i mai dragut!”.
Daca nu.. oricum n-ai ce face. Te-am avizat la inceput. Deci pune tu punctul pe „i”.
Cam asa (!) pe invers, daca se poate.

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: