Iarna-i lungă, kilogramele se-adună, mie nici că-mi pasă!

N-am mai avut o iarnă care să-și bage nasul așa de-adânc în… primăvară, de mult timp. Nu noi, ăștia care ne-am aciuit prin Renania de Nord-Vest a Germaniei. Aici iernile au fost molcome, fără zăpadă și îngheturi, fără țurțuri sau derdelușuri. Și, ca să-mi continui ideea de la început, cu cât mai lungă și capricioasă iarna, cu atât mai mult kilogramele se-adună.

 

Kilogramele se-adună!

 

Da, știu! Țineți dietă! Și eu țin! O zi da, una nu! Când țin dietă, mă duc repede pe Lee.com și-mi caut blugi. Ăștia nu prea au mărimi mari. Când renunț, însă, fac ca mulți dintre voi. Cu lacrimi în ochi, plină de deznădejde, caut de rup, incognito, toate pe site-urile cu mărimi excepționale. Ba caut lenjerii de super-corp, ba corsete sau încingături care să-mi strângă puțin colăceii…

Cea mai delicată parte este cea a alegerii unui sutien potrivit. Unuia care să-mi pună în valoare decolteul, pentru că, da, n-am fi femei dacă n-am atrage puțin ochii păcătoși ai bărbatului asupra proeminențelor.

Dacă unele dintre femei sunt mai norocoase și reușesc să-și găsească sutiene perfecte în magazinele comune, mai ieftine, să zic așa, eu trebuie să apelez la magazinele online de specialitate sau să dau iama-n colecțiile Triumph. Sunt scumpe, nimic de zis, dar măcar își fac treaba cum se cuvine.

N-am să vă trimit acum pe site-uri de lenjerii scumpe, ci, dimpotrivă, sperând că pentru ele v-ați găsit deja sursa de „aprovizionare”, am să vă propun să continuați cursa fashion și să aruncați un ochi pe site-ul de rochii ieftine Decolté.

 

<decolte.ro

 

De ce Decolté?

În primul rând, pentru că este un site de modă exclusiv pentru femei. Deci, nu riscați să vă cadă ochii pe vreun costum bărbătesc și să vă cheltuiți din nou agoniseala pentru „El”. Ce egoistă!!!

În al doilea rând, pentru că pe Decolté o să găsiți rochii, și alte piese vestimentare, pentru toate vârstele, toate gusturile, toate ocaziile, toate anotimpurile și, mai ales, toate mărimile. Prețurile sunt accesibile tuturor, iar dacă accesați pagina de reduceri, veți avea oportunitatea să achiziționați ceea ce vă place la prețuri mai mult decât rezonabile.

În al treilea rând, pentru condițiile pe care le oferă site-ul clienților: ajustarea gratuită a produselor, retur în 30 de zile fără formalități, cod de reducere, la finalizarea comenzii online, în valoare de 15 lei, pentru cumpărături de minim 150 de lei, trimiterea rochițelor, dacă la ele v-ați oprit, în cutii personalizate, alături de o ciocolată ș.a.m.d.

Deci, dragile mele, dacă vă iese treaba cu dieta, felicitări! Mă bucur pentru voi, fericitelor! Chiar vă invidiez! Dar, dacă kilogramele adunate se încăpățânează și nu vor să dispară cu una, cu două, nu intrați în panică! Decolté s-a gândit în special la voi, la „celelalte”, pentru că știe cât de greu vă este, ne este, deci mă includ în categorie, să găsiți/găsim ținuta confortabilă, rochița elegantă, la modă și feminină în care să vă/ne „oglindiți/m” cu mândrie.

Iarna-i lungă, kilogramele se-adună, dar și când o veni primăvara…

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

2 thoughts on “Iarna-i lungă, kilogramele se-adună, mie nici că-mi pasă!

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: