Gala „Spring SuperBlog 2016”

Cine spunea că-s „lungă, slabă şi zăludă”? Dacă-l scotea pe „slabă” din „ecuaţie”, avea perfectă dreptate. Şi, culmea (!), am şi „botezat natura udă”! Am ajuns la Gala pe care o aşteptam de atâta timp, pe care mi-o imaginam, o visam, şi al cărei discurs îl pregăteam de câteva ediţii, „umedă” şi, evident, foarte emoţionată.
Clipele de fericire sunt puţine, Danielă! Trăieşte-le din plin, atunci când apar!” Aşa mă încuraja şi mă liniştea, totodată, Olimpia. 
Deşi am încercat din răsputeri să mă detaşez de cele triste de dinainte, recunosc că Gala propriu-zisă a trecut pe lângă mine ca Expresul de Buftea, nereuşind să-mi aduc aminte mai nimic… nici măcar cele două fraze, greşite şi bâlbâite, pe care am cutezat să le rostesc.
Am dat vina pe emoţii… şi au fost, dar nu purtau ele atâta vină! 
Promit solemn ca, la următoarea (pentru că eu mă pregătesc deja pentru ea), să fiu prezentă, nu numai fizic, ci şi cu gândul, cu sufletul, cu trăirile aferente unui aşa eveniment.
Gala Spring SuperBlog 2016
Foto grup, Gala Spring SuperBlog 2016
După trecerea în revistă a blogurilor finaliste şi premierea celor câştigătoare, care a avut loc la  Hotelul Golden Tulip Times, ne-am deplasat la Mega Mallul din Bulevardul Pierre de Coubertin, unde urma să degustăm câteva din specialităţile restaurantului Fast food Wu Xing
Am servit, aşadar, Vită pe plită, Pui pe plită, Furnici în copac şi Spaghete prăjite, Pui cu cartofi picanţi şi nişte „învârtituri” gustoase, cu legume şi carne, specialităţi pe care vi le recomand numai împreună cu orezul xau-xau, cum îi zic eu. Şi-o sticlă de apă! Picante toate, dar foarte bune!
Berăria H a fost următorul popas. Eh!  Şi, de acolo, a început distracţia! Unsprezece metri de bere proaspătă, rece şi cu un deget de spumă, puşi „la bătaie” de gazde, muzică şi antren. 
Max Dragomir, micuţ de fel, dar care se „caţără” repede, a suit pe scena lângă care ne aflam şi a susţinut un concert excelent, care ne-a ridicat pe toţi pe mese, ne-a adunat în horă sau ne-a înşiruit în trenuleţ… ne-a băgat în priză, cu alte cuvinte.
Atmosferă incendiară (!!!), comenta cineva la una dintre postările live. Exact aşa a şi fost! 
M-am simţit minunat şi mă gândeam cât de mult înseamnă, de fapt, Gala şi, mai ales, petrecerea (de după), pentru noi.
Păi, dragii mei, eu aş numi-o Premiul cel Mare! Cel mai mare! Dacă am considera-o toţi ca atare, competiţia ar avea „muzicalitate” – cum spunea Crina -, ar fi doar laitmotivul Galei. N-ar fi frumos? 
Mi-ar fi plăcut să pot să-mi prelungesc şederea cu încă o săptămână după gală, să organizăm, eventual, un blog meeting şi să lămurim câteva aspecte neplăcute din timpul ediţiei de primăvară „Spring SuperBlog 2016”, să venim cu idei noi şi soluţii pentru a le evita pe viitor. Nu am putut, însă, nici eu, şi bănuiesc că nici bloggerii veniţi din provincie, dar cred că nu ar fi deloc rău dacă am organiza o astfel de întâlnire la şfârsitul următoarei ediţii a concursului SuperBlog.
În concluzie…
De-ar fi să trag linie după cele trei săptămâni de „concediu”, aş rezuma perioada cam aşa:
– Am întâlnit oameni minunaţi;
– Am cunoscut oameni cu visuri măreţe, cu realizări, cu proiecte îndrăzneţe;
– Am revăzut prieteni vechi şi am reusit să leg noi prietenii;
– Am lărgit familia… am căpătat o soră, care mi-a fost alături, cu trup şi suflet, în aceeaşi măsură în care mi-au fost surorile „originale”;
– Am făcut rost, indirect, de invitaţii la nuntă, nu de la una, ci de la două perechi de tineri fantastici, fericiţi, cărora le doresc din inimă infinită dragoste, înţelegere şi mult noroc în viaţă!
Am, deci, cui mulţumi din suflet pentru momentele extraordinare şi, chiar dacă nu am să-i numesc pe toţi aici, vă asigur că sunteţi, împreună, la fel de „complici” şi „vinovaţi” de ceea ce mi s-a întâmplat bun în doar câteva zile: Olimpia, Claudia şi Albert, Raluca I. şi Mihai, Alina, Bianca, Dan Pavel şi Raluca C., Emil, Mihnea, Radu, Ulise şi Loredana, Daniel B., Adrian, Ralucica, Bogdan, Alexandra… şi, nu în ultimul rând, familia, pe care am înnebunit-o cu „globul” meu de aur. 
Vă iubesc şi de-abia aştept să vă reîntâlnesc! 
P.S.– Revin cu imagini, video şi linkuri pe pagina blogului

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

17 thoughts on “Gala „Spring SuperBlog 2016”

 1. Pe cuvânt de… soră, că aşa a fost. Pe cuvânt de Almă, că nicio p'almă nu m-ar fi supărat la Gală, fiindcă cred că întâlnirile, aşa, în general, sunt menite să împlinească gândurile bune, nu pe cele rele. Pe cuvânt de blogger(deşi nu sunt, pot să mă prefac)că a fost o ediție cu probe mult mai ofertante, în ce priveşte creativitatea, dar… Dar, ca să fie recunoscută, trebuie mai întâi să stabilim cu toții ce e ea. De creativitate zic! Cu toții, adică inclusiv ochii care notează. Doar aşa se poate păstra formatul SuperBlog, o idee foarte frumoasă, dar deocamdată utopică. Pe cuvânt de om că, îmi venea să pierd trenul, fiindcă am pățit ca babele alea care au ieşit de la puşcărie şi care, în loc să meargă acasă, au mai stat câțiva ani acolo de poveşti. Pe cuvânt că nu mai am cuvinte acuşi, dar scriu şi eu o poveste despre…

 2. Eu m-am bucurat mult că te-am revăzut și că am lămurit acele mici aspecte. Știi că mi-ești dragă și da, Gala este MARELE PREMIU, așa am condiderat-o de când am fost la prima gală. Deci, să ne revedem cu bine!
  Te pup!

 3. A fost minunat! Pacat ca minunile tin putin!
  Da, draga mea Alina, si noi (incluse, deci, si surorile mele) ne-am bucurat mult sa te revedem, mai ales într-o asa "postura"! Felicitari înca o data si astept urmatorul moment fericit… cel a reîntâlnirii! 🙂
  P.S. – "Micile aspecte" se refereau la competitie. Ale noastre erau doar banuieli nefondate. Da, si mie-mi pare foarte bine ca le-am lamurit!
  Te pup si mult succes în continuare!

 4. Doamne! Ca un dromader arat în înregistrarea video! Toanta, trei cuvinte, si alea aiurea… hahaha! Data viitoare scriu un articol si vi-l citesc acolo, la Gala!
  Multumesc, Daniel! La fel si tie!

 5. Am uitat sa spun ca prin tine am descifrat taina celor trei "L"! Si, cum doar noi, familia, stim despre ea, ti-ai meritat locul acolo unde este: în sufletele noastre. Sau unde o fi fost demult, dar n-am bagat de seama!
  Minha alma… stii ce înseamna în portugheza!
  Am decis sa iubesc SuperBlogul pentru ceea ce mi-a oferit acum. Pentru darurile nepretuite: prietenia ta, a celor pe care i-am mentionat, a celor pe care nu…, a celor pe care doresc sa-i cunosc si în realitate, nu numai prin intermediul cuvintelor. E putin, oare? Exista premii mai valoroase decât astea?

 6. Poți să scrii o carte acu, "Taina celor 3 L". 🙂 Apropo de "minha" ăsta, ştiu că e portughez, dar mi l-am imaginat întotdeauna ca un sunet scos de un măgăruş, de bucurie. :)))) Aşa că nu am căutat să văd ce înseamnă, că nu vreau să-mi alterez imaginația. 😛 Hai, gata cu declarațiile pe blog, ni le mai zicem şi-tre 4 ochi! 😉

 7. Imi pare atat de bine ca am reusit sa ne cunoastem si in realitate, nici nu ai idee! 🙂
  Chiar daca nu am reusit sa schimbam prea multe cuvinte, mi-ai intrat in suflet inca de cand ne conversam doar pe internet. Sper sa adunam cat mai multe amintiri si cat mai multe Gale impreuna!

  Te imbratisez! 🙂

 8. Putin, da bun! Regula de "bun simt" a momentului fericit. Nu am reusit, într-adevar, sa vorbim prea mult, dar privirile noastre au spus tot!
  Cât despre participari, da! Mi-am propus sa ies la pensie de la SuperBlog, asa ca trag tare sa ies cu pensie mare! :)))
  Te pup, Bianca!

 9. Hahaha! Daca ne dai un deget…
  Ai auzit ce i-au spus colegii Alinei: "Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se îndeplineasca"! :)))
  Si eu, Raluca! Cu voi, cu toti patru… sunteti minunati!
  Va pup!

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: