UA-77766388-2

Posts Tagged îngrijire

Nu-i pentru cin’ se pregăteşte…

Nu-i pentru cin' se pregăteşte...

E seara de Crăciun. L-aştept pe Moşul meu s-apară. Deschid ferestra larg, să văd mai bine-afară. Să trag cu ochiu’ la Cocuţa. O aud cum râde-n hohote, de se cutremură căsuţa! Mă ia cu frig! Îs cu ochii-n ceaţă! Ce greu trec orele! O mai fi mult până dă dimineaţă? Ştiu că Moşul n-a uitat de mine! De n-o veni acu’, vine el mâine!

O bubuitură mare-n uşă! Hohoho! V-am spus eu? Sosi Moşul! Oh, no,no,no! E Moaşa! E tanti Cocuţa! Ce-o vrea să-mi ceară, sărăcuţa?

Continuare...

Hair-Files, Cod SS1 Junioare: Epilarea în masă!

Noi, femeile, suferim de sindromul „turmei”! Şi legat de ăsta, suferim încă de unul (care intră puţin în altă categorie): ăl al nerecunoaşterii! Suntem orgolioase până peste… Hai, să nu-mi spuneţi că nu este aşa! Lepădaţi-vă măcar de ultimul sindrom! De câte ori nu v-aţi cumpărat rochiţa sau pantoful pentru că şi-a cumpărat la fel şi madam X-ulescu sau nu mergeţi la sală dacă nu va ţineţi companie una alteia… Nici în Club , la toaletă, nu îndrăzniţi să rupeţi

Continuare...

Mai opreşte-te, femeie!

Mai opreşte-te, femeie!

Opreşte-te! Dar ea nu se opreşte. Femeia este „maşină de tocat bani”. Ne simţim ofensate când îl auzim pe bărbatul de lângă noi spunându-ne, mai rostit sau mai domol, fiecare pe limba lui, acolo, Mai opreşte-te, femeie! Iată, în linii mari, ce spun statisticile despre noi, tocătoarele de bani. Am dat peste articol cu câteva zile în urmă, iar dacă autorii ar fi fost neinspiraţi să pună rezultatul studiului în titlu, nu l-aş fi citit până la capăt cu siguranţă.

Continuare...

Adresa blogului

SPICUIRI (ŞI ATÂT...)

https://spicuiri.ro

Fondator: Daniela Havarneanu

Distribuie "Spicuiri"!

Condiţii de utilizare

©Spicuiri  2014-2017
Toate drepturile rezervate.

Important!
Reproducerea textelor de pe acest blog se poate face doar în limita a 400 de caractere și cu link spre sursă.

%d blogeri au apreciat: