UA-77766388-2

Posts Tagged evenimente

Mama Lumu şi momentele de neuitat

Mama Lumu şi momentele de neuitat

Eh! Mama e o figura! De stil, cum bine aţi priceput! Este cea mai potrivită persoană pentru a-i face surprize de orice fel. Efectul se multiplică! E înzecit!
În plus, pe Mama Lumu n-o scoţi din ale ei! Nici din haine, nici din paporniţele cu care merge la piaţă, nici din casă, mai departe de Profi, unde-o cunosc toate vânzătoarele ca pe un cal breaz. Nici din sărite n-o scoţi prea uşor! Cu toate astea, dacă reusesti s-o „păcăleşti”, distracţia iese de minune. E simpatică, glumeaţă, mereu pusă pe şotii. Îşi ţuguie buzele la telefon şi-şi face o voce copilăroasă, de cel de la celălalt capăt al firului e tentat s-o întrebe: „Mămică ta este acasă?”

Azi împlineşte 74 de ani. Unii le-ar spune 74 de primăveri. Eu le zic toamne, pe bună dreptate!

Continuare...

Tulipomania

Sursa foto: www.onuntasuperba.ro – Bate fierul cât e cald, fata babei! La vârsta ta, aveam pe maica-ta maricica si pe unchiul la scoala! Deh, erau alte vremuri, stiu… fetele se maritau tinere, faceau copii si vedeau de gospodarie, maica. Pe voi va prinde vârsta de 30 de ani si nici macar cu gândul nu v-ati oprit  o leaca la un flacau de casa, la o familie. Diana, însa, nu lua în seama dojenile bunicii. Vremurile pe care ea tinea sa

Continuare...

Adresa blogului

SPICUIRI (ŞI ATÂT...)

https://spicuiri.ro

Fondator: Daniela Havarneanu

Distribuie "Spicuiri"!

Condiţii de utilizare

©Spicuiri  2014-2017
Toate drepturile rezervate.

Important!
Reproducerea textelor de pe acest blog se poate face doar în limita a 400 de caractere și cu link spre sursă.

%d blogeri au apreciat: