UA-77766388-2

Dieta… (cu+, cu-)

Dieta ma joaca cum vrea ea!

Dieta
Ma lupt cu un kilogram de aproape doua saptamâni. Când apare la numaratoare, când dispare. Si e acelasi mereu. Îl stiu bine. E ala care a prins radacini (prin zona fesiera, desigur) si nu vrea sa lase confortul de-acolo nici cu X-Slim.

 

Cum va spuneam, sunt în faza a doua a dietei Dukan. Trebuie ca este cea mai grea dintre faze, pentru ca tre’ s-o tii pâna ajungi la greutatea dorita. Pardon, ideala…

 

Eu am manipulat putin datele pe BMX… nu, asta-i bicicleta. BPI ? Nu, nici asta. Asta-i banca. BMI (Body Mass Index) sau IMC, mai! Indicele de Masa Corporala, pe româneste. Am pus doi ani si doi centrimetri în plus, si tot nu ma încadrez în limitele… bunei figuri. Sunt încarcata cu zece kilograme peste limita maxima calculata de ei. Concluzia lor: Supraponderala! Concluzia mea: Ma duc pe Lorentz!  Asta a modificat putin formula si-mi da mai bine.

 

Oricum, dragilor, nu ma las. Am acum, în faza asta, o zi mai buna (cea cu legumele), o zi mai (ne)buna, cea cu proteina pura si… cu al meu pe cap. Ma chinui rau de tot sa-mi consum litrii de apa recomandati pe zi, deci nu pot spune deloc ca ma zbat ca pestele pe uscat.
Tarâtele sunt si ele o parte din chin!  Nu cumva fac exces? Am câteva în cap, trebuie sa am si-n stomac???

 

Rezultatele pâna la acest punct?

 

O luna dieta, noua kilograme donate…

 

Bun, nu ? Sper sa nu le pun dublu înapoi.  Fie efectul ala, yo-yo, la cei mai putin sârguinciosi.  Nu merit eu una ca asta!

 

P.S. Ma apuc în curând si de fitness! Mi-am completat trusoul, asa ca pot sa pedalez pret de-un kil pe saptamâna! Si jogging, de-un kil pe an!!! Ca la carte!

 

Social:

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri";
Autor la "Pe cuvânt!";
Colaborator la "Chic-Elite".
Social:

S-ar putea să-ţi placă şi:

1 Comentariu

Spicuiește, rogu-te!

Adresa blogului

SPICUIRI (ŞI ATÂT...)

https://spicuiri.ro

Fondator: Daniela Havarneanu

Condiţii de utilizare

©Spicuiri  2014-2017
Toate drepturile rezervate.

Important!
Reproducerea textelor de pe acest blog se poate face doar în limita a 400 de caractere și cu link spre sursă.

%d blogeri au apreciat: