Dieta… (cu+, cu-)

Dieta ma joaca cum vrea ea!

Dieta
Ma lupt cu un kilogram de aproape doua saptamâni. Când apare la numaratoare, când dispare. Si e acelasi mereu. Îl stiu bine. E ala care a prins radacini (prin zona fesiera, desigur) si nu vrea sa lase confortul de-acolo nici cu X-Slim.

 

Cum va spuneam, sunt în faza a doua a dietei Dukan. Trebuie ca este cea mai grea dintre faze, pentru ca tre’ s-o tii pâna ajungi la greutatea dorita. Pardon, ideala…

 

Eu am manipulat putin datele pe BMX… nu, asta-i bicicleta. BPI ? Nu, nici asta. Asta-i banca. BMI (Body Mass Index) sau IMC, mai! Indicele de Masa Corporala, pe româneste. Am pus doi ani si doi centrimetri în plus, si tot nu ma încadrez în limitele… bunei figuri. Sunt încarcata cu zece kilograme peste limita maxima calculata de ei. Concluzia lor: Supraponderala! Concluzia mea: Ma duc pe Lorentz!  Asta a modificat putin formula si-mi da mai bine.

 

Oricum, dragilor, nu ma las. Am acum, în faza asta, o zi mai buna (cea cu legumele), o zi mai (ne)buna, cea cu proteina pura si… cu al meu pe cap. Ma chinui rau de tot sa-mi consum litrii de apa recomandati pe zi, deci nu pot spune deloc ca ma zbat ca pestele pe uscat.
Tarâtele sunt si ele o parte din chin!  Nu cumva fac exces? Am câteva în cap, trebuie sa am si-n stomac???

 

Rezultatele pâna la acest punct?

 

O luna dieta, noua kilograme donate…

 

Bun, nu ? Sper sa nu le pun dublu înapoi.  Fie efectul ala, yo-yo, la cei mai putin sârguinciosi.  Nu merit eu una ca asta!

 

P.S. Ma apuc în curând si de fitness! Mi-am completat trusoul, asa ca pot sa pedalez pret de-un kil pe saptamâna! Si jogging, de-un kil pe an!!! Ca la carte!

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

One thought on “Dieta… (cu+, cu-)

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: