Daca urâti n-ar exista…

Frumoasa si Bestia
Daca urâti n-ar exista…

„Dat naibilui Mihnea Rudoiu asta ! Mereu frustrat, nemultumit si sarcastic. Unde mai pui ca seamana cu Charb în fotografiile cu ochelari. Sa scrii pe blog sau sa te „produci” pe un site nu este, oarecum, aceeasi chestie? Jumatate din articol critica, un sfert adauga parerile lui si un alt sfert reprezinta, practic, ceea ce trebuia sa fie tot articolul. Pacat ca se iroseste doar ironizând !”.

Azi am înfipt cutitul în rana. Si l-am rasucit de doua ori. Acelasi comentariu pe doua pagini cu aceeasi postare. Evident ca nu mi-a aplaudat nimeni prestatia. Desi jignire sau ofensa în toata regula n-am practicat. Ma asteptam, de altfel, la reactii. Dezaprobatoare. Dar nici alea n-au aparut.
Semn bun, pe de o parte. N-am fost blocata pe nici una dintre pagini, nu Unfriend sau alte represalii d’astea. Daca tot suntem criticati cei cu mania de a da Like-uri, Share sau de a comenta (în special pe Facebook), de ce n-am face-o si „pe bune” ?  Numai pentru ca Mark n-a plasat pentru postari si Unlike ?
Sunt însa convinsa ca profilul mi-a fost luat la control, putin asa. Cine-i asta care-si permite ? Si, probabil, blogurile. Dar n-o sa piarda nici un ofensat, care a publicat ceva carti deja, timp sa citeasca articole (eh, uite asa îmi place sa le numesc) de pe Blog, asa cum am facut eu înainte de a sugera mai putina critica si mai multa consistenta în comentariul pricinos. Mai ales ca publicarea pe bloguri este una dintre tintele sarcasmului obsesiv si protestelor vehemente ale dânsului.
Domnule, recunosc ca talentul meu este limitat sau nu exista propriu. Dar citesc, cu aceeasi placere cu care citesc Revista online (în care publici dumneata), atâtea alte zeci de bloguri si tot atâtea articole frumoase si interesante.
Sa nu uitam ca fara Like-urile, Share-ul si comentariile noastre, a astora care bloguiesc de mama focului, n-ar fi fost vreodata cunoscute si apreciate atâtea talente.
Om fi si noi buni la ceva. La a va ridica pe Domniile Voastre. Asa, printr-o umila comparatie, care, daca-mi aduc bine aminte, se numeste antiteza. Pentru ca daca urâti n-ar exista, cum s-ar mai evidentia frumosii ?
Si-apoi, daca toti am avea talent la scris, s-ar umple lumea de scriitori. Ar fi mai multi decât cititorii, si-ar fi pacat…
Articolul care m-a incitat îl gasiti pe Catchy. Daca mai conteaza. 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

One thought on “Daca urâti n-ar exista…

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: