Concurs în curs de… deasă facere (c-o să tot fie!)

Concurs#…  Zic să începem luna Februarie, de la jumătate, cu un concurs.

Concurs „A„tipic

Concurs

 

Se dă, #cacâștig și întru totală nefolosință, Atenție, mare Atenție(!!!), unei domnișoare „A„nume, fără discriminare, o cămășă de o noapte… dar nu orice cămășă, ci una jucată deja de două ori! Adică, la două cununii, cu și fără pirostrii.  Se dă cu păpucii aferenți (dacă reușesc să-i păpucesc între timp)! Na, dacă-i bal, bal să fie!

 


 

Deci, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, ce trebuie să faceți? Mai nimic!

 

Să mă pomeniți de câteva zeci de ori pe zi, cu postare cu tot. Să mă pomeniți de bine, bineînțeles, să mă elogiați, să mă glorificați, să mă suiți pe piedestal ca pe o maică terez(tr)ă. Să mă țintuiți bine Acolo, să nu cumva să cad în freză pe durata indeterminată a concursului.

 

Să mă ziceți online și #onlife de câte ori vă stau pe limbă… sau în gât, cum o fi, dar să fie! Să-mi mai puneți un # (hash) în față, că nu-mi stă bine doar cu unul. Nu mă deranjează nici (pe) la spate, dacă mă gândesc bine.

 

Să vă aveți ca frățiorii și surioarele, să vă gâtuiți… pardon! taguiți între voi, ca să mi se ducă buhul cât mai departe. Adică, pe englezește, să-mi spreaduiți wordul, love-ul și postul cum se convine la așa Apeluri umanitare.

 

Să nu mă întrebați ce mărime-i cămașa, căci calul de dar nu se caută la dinți! Și-apoi, ce mai contează?! Vă ofer un lucru cu valoare sentimentală exagerată în zilele noastre, așa că…

 

Regulament:

Dar ce să vă mai regulez atât? Mecanismul funcționează la fel de bine și fără…  „Laic să iasă, ce Dumnezeu!”

 

Sancțiuni:

Atât respectarea, cât și nerespectarea regulamentului atrag, de la bun început, ca să fie klar,  eliminarea participanților din marele concurs!

 

Altele… ne însemnate, de altfel:

Tragerea în țeapă a sorților domniilor voastre va avea loc live, pe Facebook (că e gratis), fără cam, fără tehnicării d’astea, că oameni reali suntem și adevăr grăim.
Am să vă trag în piept… cu simț de răspundere (limitată) la orice reclamație hodoronc-tronc, făcută ad-hoc și pe loc. După, numai răspund deloc, nici cu simțire, nici cu ne…  Să ne…

 

Să ne citim cu bine vreo douăzeci de ani de-acum încolo! Și, uite că era să uit, succesuri! De pline împliniri…
Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

6 thoughts on “Concurs în curs de… deasă facere (c-o să tot fie!)

 1. Ăăă…N-am înțeles dacă căcămaşa încape şi două, că dacă încape două, atunci încape şi pe „moa”. În cap e gra…v…vid. Al mieu! Mai isplici o dată?! :)) Şi, cu „pa purceii” cei ce-i?

  1. Deci… stii cum se jucau pe vremuri, la nunti, camasile virginelor, nu? S-or mai juca si acum, nu stiu. Mi-aduc aminte de un articol (dintr-un ziar de stiri senzationale) în care mireasa folosise camasa alteia, nu pentru a-l pacali pe sot, ci pentru a le pacali pe familiile lor, care o credeau pe dânsa neprihanita înca. Eu ofer în concurs o camasa… putin sifonata, na! Cu păpuci, cum le zic unii. Ideea e ca nu conteaza ce ofer, ci doar ce obtin.
   Tot vad concursuri pe net în care se ofera chestii simbolice, neînsemnate, în trocul „Like-urilor”… de ce n-as face si eu la fel? :)))
   Aparte ca multe anunturi de concursuri sunt scrise cu greseli, sunt si distribuite de mii de ori. Ori nu observa nimeni, ori nu intereseaza pe nimeni. Basta sa iasa ceva pentru ambele parti. Ma intriga chestia de ceva timp, asa ca m-am pus pe mistocareala.
   Aha! Si hashtagurile… Ma dispera! Un cuvânt normal si 20 de hashtaguri, de nu mai întelegi nimic.

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: