UA-77766388-2

Citește și… „Blind date în 4 și un futac”

Articole recomandate de Spicuiri!

 

„Blind date în 4 și un futac…

Era deopotrivă bizar și norocos faptul că eram amândoi acolo, la o masă dintr-un bar în care se amestecau 30% gin, adică ornamente vintage și restul apa tonică a modernității. Cum am ajuns acolo, doi bărbați care nu se văzuseră niciodată până atunci? Prin Facebook. Postasem o melodie și imediat am primit un mesaj, de la el, în care-mi spunea că se bucură că mi-a plăcut piesa postată de el. I-am scris că habar n-aveam că și el alesese asta și, tocmai când ne înțepam reciproc, am fost abordat de o tipă. Mi-a spus că ea și prietena ei iubesc piesa aia, că au văzut că a mai pus-o cineva și că l-au abordat și pe acel cineva… Trei zile mai târziu – și după câteva zeci de mesaje– am decis să ne vedem în patru și să ciocnim un pahar de gin în cinstea muzicii. Speram doar ca ele să arate ca-n pozele de pe net, rival nu aveam, pentru că el arăta exact ca-n fotografii.

De cum am intrat am dat o șpagă barmaniței ca, atunci când vede intrând două blonde, să pună melodia care ne unise. Până atunci, am început să ne cunoaștem noi, bărbații. Eu am scos pe masă pachetul de țigări și bricheta cu benzină de care eram atât de mândru. El… a deschis o borsetă pe care nici nu o observasem până atunci și a scos o cutie rotundă de tablă de tutun de pipă.
– Sper că nu ai de gând…
Nici nu mă băga în seamă, din geantă au mai ieșit o pipă, mare, groasă, cu vatra îmbrăcată în scoarță de copac, un futac și o brichetă cu un gât scurt, un fel de miniatură a aprinzătorului de aragaz ținut de mama în bucătărie.-Auzi, lasă pipa, te rog eu! Uite, ia o țigară.

-Păi, ce are? Eu fumez pipă, chiar azi am luat la mine pipa asta care ține mai mult…”

Articol scris de Alecu Racoviceanu. Îl puteti citi în întregime aici.

 

De pomină, domnul ăsta!

 

Social:

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri";
Autor la "Pe cuvânt... de blogger!";
Colaborator la "Chic-Elite".
Social:

Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

S-ar putea să-ţi placă şi:

Spicuiește, rogu-te!

Adresa blogului

SPICUIRI (ŞI ATÂT...)

https://spicuiri.ro

Fondator: Daniela Havarneanu

Condiţii de utilizare

©Spicuiri  2014-2017
Toate drepturile rezervate.

Important!
Reproducerea textelor de pe acest blog se poate face doar în limita a 400 de caractere și cu link spre sursă.

%d blogeri au apreciat: