Ce aiurea!

LinkedOut, care „in” ?

M-am legat la cap fara sa ma doara !

Controlându-mi posta electronica ieri, am dat de câteva sugestii ale celor de la LinkedIn: ba sa adaug prieteni, ba sa ader la nu stiu ce grupuri… si tot asa.
Mi-am spus: „Ok, ar fi momentul sa actualizez putin profilul si sa adaug ceva contacte”.

Desi nu sunt fan al LinkedIn-ului, faptul ca multi cunoscuti de-ai mei se „manifesta” si pe-acolo m-a determinat sa-mi îmbunatatesc  si eu putin „imaginea”. Dar ce îmbunatatire ? Tocmai cu imaginea m-am faultat.  Mai precis, cu poza din profil, care este acceasi cu cea din conturile de pe Gravatar, Facebook, Google, si cred ca de peste tot pe unde ma mai gasesc  pe site-urile sociale, poza pe care, de altfel,  multi dintre voi o cunosc deja.

Iata ce mi se întâmpla:

Mi se sugereaza un anume Grup, conform datelor din profilul meu. Apare imediat butonelul de aderenta si, bineînteles, ma apas pe el. Click si îmi intra un nou email, generat automat. Cum era vorba de un Grup vorbitor de engleza, emailul era tot în engleza, asa ca am citit cu mare atentie. De doua ori, chiar. Erau scrise acolo câteva… care câteva ?  Deci, erau scrise acolo o multime de cerinte pentru a fi acceptat în Grup, care mai de care mai ciudate.
Nu am catadicsit sa trimit în primele cinci minute email cu link-urile blogurilor mele, asa ca mi-a sosit imediat si al doilea email de la mai marele Grupului.

Cam asa începea:

„Bună ziua, Daniela Havarneanu,
 
I was once declined by a group because the group owner didn’t like my photo. Seriously. I wanted to join his group so I changed my profile photo.

If you have been declined, it’s not personal. Just fix whatever’s broken and try again.

… ”

Sa va traduc ?

Sigur, mi-a fost refuzata înscrierea în Grup din atâtea alte motive. Dar prima fraza m-a lasat…
Rece m-a lasat !!! Ca nu-mi schimb fotografia ! Îmi place aia pe care o am. E un selfie, de acum doi-trei ani, în care-s tolanita, ca o pisica blânda, pe patul unui hotel de putine stele din Italia.
E singura mea poza mai sexy, cum s-o schimb ???

Ce nerusinare ! Si ce aiurea !

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

2 thoughts on “Ce aiurea!

  1. E absurd sa fie impuse nspe mii de rguli pentru aderarea la un grup (care, pana la urma, nu e mare scofala, ce scriu pe grup, oamenii pun si in profilele personale). Dar sa ti se ceara sa schimbi poza mi se pare deja dictatura!

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: