Caldura mare !

În vremea asta, tipic infernală,
Când de căldură, simt că m-am topit,
L-apreciez în mod deosebit
Pe cel ce mă primeşte cu… răceală!
(Texte umoristice – Luchi Tenenhaus)

Acum 2 – 3 ani, in urma unui val de caldura ce se „napustea” feroce peste toata Europa, am pornit cu disperare in cautarea unui ventilator. Am luat la rand toate magazinele de eletronice din jur dar nici urma de ventilator. Se volatizasera… ce mai ? N-au rezistat nici ele caldurii de peste 38 de grade ! Cum nu ne puteam intoarce acasa in infernul canicular – mai ceva ca-n scrierile lui Caragiale – fara un strop de „fresh air”, am decis sa cumparam un asa-zis aparat de aer conditionat. Era o matahala, cu rotite si burlan … arata mai degraba a soba decat a aparat de aer conditionat.
L-am suit pe congelator cu rotite cu tot si am scos burlanul la aer prin orificiul destinat initial hotei de la aragaz. Avea telecomanda, asa ca-l ghidonam de jos. Selectionam temperatura si apoi „Play” my dear. Dupa circa o ora de uruit mai ceva ca un tractor, scadea in fine temperatura camerei cu juma’ de grad. Dupa cateva ore de functionare se umplea depozitul de apa asa ca suie conita pe scaunel, rasuceste aparatul (ca doar are rotite) si goleste-i depozitul … daca nu, te procopsesti si cu piscina in mijlocul bucatariei !

Buna afacere am facut ! Ca-n zicala „Cand vrea Domnu’ lu’ saracul dintr-o buba-i umple capul”.
Am tinut matahala cocotata pe congelator pana acum un an cand am coborat-o si am scos-o afara in strada cu toate acareturile ei. Mi-a ramas insa telecomanda … ca amintire.
Vara asta s-au mutat caldurile la voi dragilor, adica in Romania. Va recomand cu raceala Climatico ! Asta pentru ca-mi sunteti prieteni !
Daca vrei un aparat adevarat de aer conditionat vezi neaparat oferta lor. Preturi accesibile, garantie aparat de la 2 la 5 ani, reduceri de pana la 25 % la aproape toata gama de aparate de aer conditionat, livrare in 24 de ore pentru Bucuresti si 48 de ore pentru celelalte orase, montaj acreditat la preturi imbatibile cu garantia de 1 an/lucrare, suport online si plati securizate prin Libra Internet Bank. In plus, poti beneficia de Extragarantia de 2 ani pentru produsele care au disponibila aceasta optiune. Cum ? Acceptand planul de mentenanta al aparatului (realizata de catre echipele specializate ale Climatico.ro) pe toata durata garantiei si a extragarantiei, de doua ori pe an – in lunile martie-aprilie si octombrie-noiembrie ale fiecarui an – la un cost suplimentar de numai 150 de lei pentru fiecare mentenanta realizata.
Te-a trecut naduseala cautand ? Climatico te rezolva ! Profita acum de bogata oferta de aparate de aer conditionat rezidentiale, multi split, tip coloana, comerciale sau chiar portabile … si nu te supune umilintelor caniculei ca-n lumea Titircilor si Catavencilor !

P.S. – Daca intamplator ajungi pe Blogul meu si nu-mi esti prieten, iti recomand cu mare caldura aparatul de aer conditionat pe care l-am cumparat eu acum 3 ani … hihihi ! Asa, sa moara si capra vecinului, nu numai a mea !

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: