Bloggerul te duce si te aduce

Lasa-ti bloggerii sa bloguiasca - Pe-cuvant.ro
Editam, criticam, conspiram, concuram …
Inspiram litere, respiram fraze. Într-un poem al sufletului si al emotiilor. Pe un magic tarâm al povestirilor si al bucuriei de a împartasi cu ceilalti momentele frumoase ale vietii. Sau, din contra, în coltul în care îngenunchem durerea si mumificam lacrimile atunci când suferinta ne încearca. Amalgam de gânduri, visuri, sperante, deznadejdii, într-o singura eprubeta: Blogul.
Toti bloggerii pe care-i cunosc si-au pus la un moment dat întrebari de genul: Si ce-am sa scriu ? Cui o sa-i scriu ? Pe cine intereseaza ce-am facut eu azi sau acum trei ani ?
Cu toate astea, pare ca nimic nu le sta în cale. Si chiar daca raspunsurile întârzie sa apara, bloggerul scrie… Scrie spiritului calator. Naturii. Cerului. Muzelor. Scrie lui însusi. Se confrunta apoi cu ceea ce a scris si se amuza. Sterge, modifica, adauga pâna când totul i se pare perfect. Adoarme cu creionul în mâna si se trezeste în patul plin de schite. Nu-i scriitor. Nu-i nici poet. Si nici artist nu e. Dar îsi coloreaza viata. Picteaza cuvinte.
Tese macrameuri din articole. Ori dantela roz pentru pernuta pufoasa pe care sa-ti asezi capul seara, înainte de culcare. Si sa visezi, sa speri, sa traiesti clipa odata cu el.
Bloggerul te duce si te aduce de unde ai plecat, dar nu fara a lasa o urma în calea sa. Si exact acea urma te va face sa-l cauti mereu. Sa-l citesti la cafeaua de dimineata si dupa baia de seara.

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: