Teoriile însumării și beneficiile recenziilor video

Dacă de beneficiile recenziilor, în general, ați auzit mai des, de teoriile mele ale însumării cu siguranță nu ați auzit. Ah, s-a chinuit el, Einstein, să scoată ceva, dar e relativă treaba. Însuma el vitezele într-o direcție, alea o luau în alta… le însuma din mers ori stând în cumpănă ore în șir. De-ar fi avut Internet, un Smarphone și cont pe Facebook la vremea aia!?! Ar fi trimis trepădușii pe teren, aceia ar fi filmat un video de câteva minuțele, acolo…, și el doar ar fi editat și promovat recenzia video, de-acasă, din confortul fotoliului. Însuma beneficii apoi: ieșea mai ieftin, scutea timpul pentru deplasări, scutea și nervi… și evita și atâtea alte probleme posibile. Inclusiv variabilele.

Cred că asta fu și ideea Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro când a conceput cel mai simplu, sigur și rapid sistem de achiziționare a materialelor de construcții, comanda online.

 

Teoriile însumării și beneficiile recenziilor video

 

Dar, s-o luăm ușurel, ca să întelegeți bine conceptul. Altfel, o să ziceți că n-am toate țiglele pe acoperiș.

 

Teoria însumării plusurilor…

popular „Banul tot la ban trage!”

Tot ce aduni într-o viață, într-o magazie, într-un depozit, sunt plusuri, nu? Adaosuri! Bănuții pe care-i strângi de zor, amintirile cu care-ți hrănești sufletul… Deși zicala e folosită pentru a exprima dezamăgirea și frustrarea, și, pentru ca s-o întărească, cel care o utilizează adaugă, pe lângă offff-ul lung și apăsat, „și păduchele la păduche”, în viziunea mea e o însumare a plusurilor.

Tot o însumare a plusurilor, de exemplu, ar fi și când v-aș prezenta avantajele pentru achiziționarea materialelor de construcții online, fără stres, fără costuri suplimentare, fără adaosuri comerciale, fără să alergi ca disperatul căutând prețurile cele mai bune, cu risc la achiziție zero, livrare perfectă și rapidă, în comparație cu metoda arhicunoscută – conceptul clasic, învechit deja, de vânzare din magazin, depozit, la prețuri superioare – concept care începe, din fericire, să piardă teren în fața celor cu adevărat eficiente.

Teoriile însumării și beneficiile recenziilor video

 

Teoria însumării minusurilor…

popular, „Când vrea Domnu’, lu’ săracu’, dintr-o bubă-i umple capul”

Eh, aici treaba stă altfel. În interpretarea populară, dar care-mi place mult, aduni bubele, lipsurile. Aduni, teoretic, minusurile. Te pricopsești cu ele!

Practica, însă, demonstrează că o adunare a minusurilor poate să-ți dea, în final, cu plus.

Cum e posibil? Păi, să vedem!

Imaginează-ți că îți construiești casa. Sau o renovezi. Ai nevoie de materiale de construcție, tip: tigla metalica, policarbonat, tencuiala decorativa Weber, tabla cutata, panouri sandwich, tevi metalice, placi OSB, rigips, tamplarie PVC ADF, pavaj, bordura, gresie, faianta, tapet etc. Faci o primă comandă online, de pe site-ul Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro, filmezi livrarea, mai precis momentul în care se descarcă și se verifică marfa comandată, trimiți videoul Casei de Comenzi și, la următoarea comandă, sau pe loc – în cash, dacă așa dorești – primești o reducere/bonus de 100 de lei.

Imaginează-ți procesul de construire sau renovare pe etape. Categoric nu vei avea nevoie de toate materialele de construcție deodată, că doar n-o să-ți transformi casa ori curtea în depozit, așa încât poti să-ți organizezi comenzile tot pe etape. La fiecare livrare, repeți figura cu videoul. Atenție, vorbim deci de comenzi separate, cu materiale diferite, nu de adăugarea suplimentară de materiale pe o comandă existentă (în lucru).

Condițiile și beneficiile recenziilor videoBun! Nu trebuie să fii matematician ca să faci un mic calcul. Cu cât comanzi mai des și trimiți recenzia video, cu atât însumezi mai multe minusuri: (-100) + (-100) + (-100) ș.a.m.d.

Iată cum însumarea minusurilor îți aduce, la finalul lucrărilor, un plus de câteva sute bune de lei.

Păi, unde-ați mai văzut așa ceva? Cui ați mai vândut voi un video de câteva zeci de secunde cu 100 de lei?

Oameni buni, nu-i glumă! Unde mai pui și faptul că promoția/campania este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru reprezentanții persoanelor juridice, indiferent de valoarea comenzii, iar livrarea se face gratuit.

 

Bonusul recenziilor video

 

Teoria însumării zerourilor…

popular „Din nimic, nimic iese!”

Clar! Dacă citești acum articolul meu, iar informația îți intră pe-o ureche și-ți iese pe cealaltă, crezând că ăsta-i un biet advertorial și că un așa concept nu are cum să funcționeze, n-ai învățat nimic!

E drept, informația pe care ți-o transmit aici este compactă și ar merita o analiză mai amplă, pe care, din lipsă de spațiu de stocare și ca să evit adaosurile nenecesare, n-o fac eu acum. Dar, mărturiile celor ce n-au stat „în cumpănă”, ci au procedat întocmai cum ți-am spus mai sus, le poți găsi fie pe Canalul Youtube al Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro, fie direct pe site-ul acestora.

 

 

Dacă nici acelea nu te-au convins, atunci eu n-am scris, deși am scris… Tu le-ai făcut pe toate, deși nu ai făcut nimic.  Și, din nimic, nimic iese! Garantat!

 

 

Proba 4. Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi

Logo Vindem-ieftin.ro

SuperBlog 2018

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

6 thoughts on “Teoriile însumării și beneficiile recenziilor video

  1. De acord… cu Oli! M-ai omorȃt cu matematica și contabilitatea ta. Prea mult, pentru cei care nu sunt suficient de atrași de cifre. Proiectul ȋn sine contează, banii și, desigur, timpul cȃștigat prin comenzile online, rapiditatea ș.a.m.d. Rezultatul este garantat cȃnd apelezi la cine trebuie, cum trebuie și, nu ȋn ultimul rȃnd, atunci cȃnd trebuie.

    1. Astea-s „Teorii habarnamiste”… din seria „Ce-a vrut sa spuna autorul?” Hahaha! Ideea era alta, dar n-am avut loc sa ma desfasor. Initial erau doua teorii: cea a „însumarii minusurilor relative” si cea a „însumarii minusurilor absolute”. Nu-i bai daca n-ai înteles! Nici pe Einstein nu-l înteleg multi nici acum!
      Lasând gluma la o parte, daca la fiecare comanda pe care o faci la firma pe care am prezentat-o în articol beneficiezi de o reducere, de ce nu? Cu cât mai multe comenzi, cu atât mai multe reduceri. Desigur, cu respectarea celor câteva conditii pe care le-am aratat. Asta ca sa stii pentru când o sa-ti renovezi baia! 🙂

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: