AVBS Credit este optimizat pentru viteză!

 

Banner AVBS Credit

Îmi şopti doar atât:
Alege o Stea!

Şi am ales! Am Steaua mea!
În ea îmi pun dorinţa.

Dar, stai!
Nu te pripi, că nu-i de-ajuns!

Că să-şi ţină făgăduinţa
Trebuie ca tu să îi arăţi credinţa…
S-o porţi cu tine-n gând
În fiecare seară, la culcare,
Şi să adormi, apoi, visând
Cum n-ai visat vreodată
Privind spre cerul înalt,
Orbecăind prin noaptea înstelată.

Când te-ai trezit,
Clăteşte-ţi ochii în albastrul cerului…
Vezi „Steaua care-a răsărit”?
Nu plânge că până la ea
„E drum şi cale lungă”…
Nu-mi spune, nicicum, că
Luminii i-au trebuit
Atâtea mii de ani să o ajungă…

Pentru că…
L-aceeaşi Stea care a răsărit
Alţii întind doar mâna s-o atingă,
Să o culeagă,
Şi să ţi-o pună-n palmă,
Fără să-ţi ceară-n schimb nimic!

Mă crezi?

Da! Dar cine-s acei „alţii”?
Cei de la AVBS Credit!

 

AVBS - Credit rapid

 

– Ce-i cu tine, fato? Iar ai visat? Pe tine te poartă visele în altă dimensiune! Revino-ţi, hai, că avem treabă!

Da, este foarte adevărat. Visele mele se contopesc uneori cu visurile. Dar, numai uneori. De regulă, mă întreb cărui vis să-i dau aripi?

Celui de noapte, libertin, desfrânat, necenzurat, în care, parcă, mintea, sufletul şi corpul se desfac în mii de particule şi-apoi, pe unde neştiute de noi, se unesc într-un dans licenţios, într-o horă a prea-libertăţii? Odinioară, numeam acest „proces” Tulips § Sparkles … ori  praf de stele. Pentru că mie aşa mi se-arăta.

Ori celor de zi?
Cele „de zi” au o particularitate aparte. Se învelesc în praful de stele şi pornesc grupate, organizate, strategic către ţelul de atins. Şi-şi pun odăjdii plăci, pancarte şi lozinci, de zici c-ar vrea să-l promoveze.

Dar, ambele se nasc din Nimicuri şi alte fantezii… un fel de „Înşiră-te mărgăritare şi nu te-opri decât când totul va fi fost o armonie acvatică!„, pe care nici el, mnealui, nici ea, sexul slab, nu ar înţelege-o acum… Poate cândva, în viitor, într-o ExTraViTa, „pictată” în cu totul altfel de cuvinte, altfel de jocuri de Litere Stacojii.

Da! Visez! Ce-i rău în asta? Visez, cu precădere, în momentele în care dorinţele-mi depăşesc posibilităţile. Ori uşi imense mi se „încătuşează”-n faţă… şi timpul mi se-nchide ermetic, ca într-o cupolă în care nu pot să pătrund.
Visez când toţi îmi spun că visele-s deşarte… Şi, cu cât mai deşarte, cu atât mai departe.
Visez când vreau să-mi dau credit. Ori mie, ori celor ce mă-nconjoară… Şi mă întreb, pentru a mia oară, dacă dintr-un nimic (şi alte fantezii) poţi să dai, şi să obţii, atât de mult râvnitul credit?

Fii practică, îmi spun ai mei! Vrei credit rapid, prezintă buletinul şi-l ai în câteva ceasuri! Sau chiar pe loc! Apelează la brokeri şi nu dai greş! Se ocupă ei de toate!

Simplitatea mă sperie, deseori. Şi sunt şi superstiţioasă. Deşi, odată, O Pisică Neagră mi-a purtat noroc!

Mi-am reproşat de atâtea ori că visul mi-a murit „pe masă”, strigându-l… demascându-l… părându-l tuturor! „Cu cât îl spui la mai mulţi, cu atât mai mici sunt şansele să ţi se împlinească!„. Dar, visul meu era atunci în faşă. Nu înţelegea că, ferecat în mine, nu reuşea să se cunoască.

Realitatea, însă, te învaţă. Îţi aduce toate instrumentele de care ai nevoie în faţă. Îţi aduce şi mijloacele şi scopul. Nu ca să se încurce între ele, ci că să te descurce pe tine!

Realitatea noastră este strâns legată de cea virtuală, de online. Nu mă bucur s-o spun, dar atâta timp cât telefonul fără fir s-a modernizat şi el, făcându-ţi viaţa mai comodă, de ce n-ai profita şi de părţile bune ale acestei realităţi? Eşti blogger? De câte ori nu eşti chiar tu cel care ceri să-ţi fie împărtăşite şi distribuite gândurile, visurile, poveţele de-o viaţă? De câte ori nu te bucuri ca un copil atunci când nici n-ai pus bine în marea ArenaIT un articol şi a fost recepţionat imediat de ceilalţi?  Acel strigăt de care te temeai are ecou, vibrează, rezonează cu trăirile, visurile, dorinţele celorlalţi.
Nu eşti mândră de asta? Ţi-ai promovat ideile! Şi alţii le duc încă mai departe. Totul, întru spulberarea ideii de vise deşarte!

Tu, cititorule, te-ai promova online? Dacă ai putea, i-ai promova şi pe alţii? Le-ai da credit gratuit? Cum ai face? Ce campanii ai organiza? Ţi-e teamă de eşec? Dacă a câştigat domnul Iohannis alegerile cu Facebook-ul, de ce n-ai câştiga şi tu un… microcredit, de exemplu? De ce nu ai da un click pe bannerul de pe bloguri? Bloggerul este cel mai sincer şi dezinteresat „jurnalist”. Şi văd aici, în Germania, şi în multe alte ţări dezvoltate, ce forţă reprezintă Social-Media, ce aport au bloggerii în promovarea şi susţinerea cauzelor, ce rată ridicată de succes au campaniile lor.

Parteneriatele între firme şi bloggeri sunt partide win win! Astăzi, iar un exemplu, promovez AVBS Credit! Mie-mi creşte creditul online, partenerul meu fiind o firmă de mare încredere, firmei îi creşte creditul offline. Pentru că, niciunui partener nu i-ar fi de folos să aibă succes online, iar produsele sale să zacă-n „vitrine”.

Cum promovez eu AVBS Credit?

Mie-mi este destul de simplu, pe de o parte. Cum am trei bloguri, pe fiecare din ele poate fi plasat strategic câte un banner… şi rezultatele apar. Cum, însă, sufăr la capitolul trafic, cititori, aş colabora cu bloggerii parteneri, partenerii media, susţinătorii şi apreciatorii SuperBlogului. O emisiune la RadioLynx ori un spot publicitar între transmisiunile acestora, ar fi o variantă ideală! Si, cum lista de parteneri e lungă, şi va continua să se lungească an de an,  „Are balta peste!„, ar zice al meu Toma. Posibilităţi infinite, deci!

Facebook-ul, unde o fotografie face cât zece mii de cuvinte, este o altă opţiune. Ori un video drăguţ, cu o reclamă subtilă, haioasă… Ori sloganuri de genul „AVBS Credit este optimizat pentru viteză!” sau „Simplu ca AVBS Credit!”  Acestea sunt, în mare, cele mai eficiente metode de promovare online!

Dacă promovarea ar fi trebuit s-o fac offline, aş fi fost tentată să vând Caşcaval Delaco în punguţe AVBS! Ori produse Farmec… şi Sano Vita, chiar! Aş pune reclame şi la toaletele publice! Da, nu râdeti! Şezut pe tron, privirea-ţi cade mereu pe uşa care-ţi bate-n nas! Oh, de câte ori nu mi-am notat numerele de telefon sau adresele web ale unor site-uri pe hârtia igienică!!!

Fă o pauză! Ia un credit!

Logo AVBS CreditAVBS Credit este o companie de brokeraj (intermediere produse financiare) înfiinţată în anul 2007,  care gestionează prezentul pentru a asigura viitorul fără probleme. Concentrat pe satisfacerea nevoilor clientului, AVBS pune integritatea şi încrederea pe prim plan, reuşind să crească în scurt timp, nu numai datorită excelenţei serviciilor prestate, ci şi dovedindu-şi seriozitatea şi onestitatea atât faţă de instituţiile bancare cu care colaborează, cât şi faţă de clienţii săi.

Câteva dintre produsele financiare care mi-au atras atenţia în mod special sunt: Creditul IMM (destinat persoanelor juridice – am să vă vorbesc despre el într-un alt articol) şi Creditul rapid.

Creditul rapid, conceput pentru nevoile acute, imediate, este, fără dar şi poate, creditul cel mai uşor de obţinut. Valorea mică, de până la 1500 lei, poate fi rambursată în maximum 30-45 de zile (sau mai devreme, dacă doreşti), se poate obţine şi telefonic, în aceeaşi zi sau pe loc (cum spuneam mai sus), beneficiarul prezentând doar buletinul de identitate, fără să fie nevoie de alte formalităţi. Desigur, beneficiarul creditului trebuie să aibă o sursă de venit, pentru care nu va prezenţa adeverinţă, dar verificarea acesteia se va face în datele ANAF.

Creditul rapid, sau microcreditul, este împrumutul de care ai nevoie până la salariu! Nu te încurajez să-ţi faci un obicei din asta, dar dacă nu ai nicio altă soluţie, microcreditul îţi rezolva rapid problemele imediate. Pentru cei ce nu ştiu, la AVBS, primul Credit rapid este un credit fără dobândă! Deci, dragii mei cititori, profitaţi măcar de acesta! Ce-aveţi de pierdut?

Că să închei scurta mea promovare a AVBS Credit şi, odată cu ea, lunga Competiţie SuperBlog 2016, vă sugerez să faceţi un tur pe site-ul acestora, să-i contactaţi pentru orice nelămuriri… ori, şi mai simplu, un privat rapid (ca şi creditul) cu Alina Gheorghe – Broker AVBS (adoră convorbirile în privat 😜) şi obţineţi detalii pentru oricare dintre creditele intermediate de AVBS, precum şi despre acordarea francizelor sau, mai nou, despre contractele de colaborare cu aceştia. Cine ştie, poate te alegi cu-n Job serios la ei… că să-ţi poţi plăti creditul!

***

Am încheiat, deci, încă un capitol
Visând, ca de-obicei, la premii şi punctişoare,
Bătrână, obosită, inepuizabila dorinţă! Şi…
Speranţa! Ultima care moare…

 

…în picioare! (pe verticală)

 

Proba nr. 24 „AVBS CREDITează promovarea online!” – AVBS Credit

SuperBlog – 2016

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

14 thoughts on “AVBS Credit este optimizat pentru viteză!

 1. Vrei să colaborezi cu mine? :)))) Te asigur că nu vor veni debilii mintali peste tine! Bhahahhha!
  „Bunăă! Sunt Agu! Poţi să ai toatăă încrederea…nu sunt vreo falsă :)”

  1. Aha! M-am prins! Cum ai vazut ca intentionez sa vând Cascaval Delaco în pungi AVBS, ai aparut repede! Mica vând cascavalul primaritei din Cremosani!!! :)))))

 2. Scrisul tau frumos, creativitatea ta, mă uimesc și mă bucură mereu. Tu poți face orice, poți fii Scarlett O’ Hara a zilelor noastre – luptătoare, învingătoare, poți fi „vânzător de praf de stele” dar și doar Daniela – om frumos, blogger credibil care mereu a știut să-și facă echipă cu toți cititori săi, cu familia și cu noi, ceilalti bloggeri. Ti-as fi partener la împlinit visuri și as face o campanie impreuna cu tine, cu Alma, oricand. Si nu doar pentru ca varsta imi e matură, ci pentru ca stiu că pot visa fără să am visuri, iar tu poți să m-ajuți sa vad cat gresesc, prin optimismul și perseverența ta.

  Lasand la o parte toate acestea, te felicit ca ai ajuns la finalul unei alte editii. AVBS ne poate ajuta sa iesim din impas financiar, de o clipă sau pe termen lung, tu mă ajuti sa nu uit ca SB -ul e fascinant prin articole ca ale tale. Succes, Daniela. Eu te îmbrățișez azi și…mereu.

  1. Mesaj care, ca întotdeauna, mi-a mers la suflet. Scrierile optimiste sunt oglindire a ceea ce doresc sa fiu, al felului în care înca nu ma regasesc. Unii îmi spun „cobe”, altii considera ca sunt pesimista si ma încarc de energii negative… eventual, le si împrastii în jurul meu. De accea, caut macar scrierile sa fie într-o nota mai pozitiva si sa aduca zâmbete pe buzele celor ce ma citesc.
   SB-ul este un exercitiu, cum stii, în care le încerci pe toate: tumbe, flic-flacuri, spagaturi… acrobatii pe care, în mod normal, nu le faci. În povestile de zi cu zi esti tu, asa cum esti. Si mi-ar placea ca ai mei cititori sa ma descopere în fiecare zi, si nu doar când… stau în cumpana!
   Multumesc mult, Adriana, pentru încurajari si pentru sustinerea noastra, ca bloggeri, dar mai ales ca oameni! Te îmbratisez si eu… 🙂

 3. Ai muncit foarte, foarte mult la acest articol, Dana! Și mie îmi place mult giful, însă mai ales atmosfera pe care ai redat-o prin intermediul acestui articol.
  Mă bucur mult că ai rezistat până la final, mult succes! Fie ca visele și visurile sa ți se îndeplinească! 😀

 4. Foarte faină atmosfera articolului. Mi s-a părut foarte calm scris, mi-a indus o stare de liniște, eleganță. Eu sunt o iubitoare de atmosferă, mai mult decât orice altceva. Și în călătoriile mele rețin, în primul rând, cum m-am simțit în fiecare loc și mai apoi toate lucrurile fizice, palpabile. Mult succes îți doresc! Mi-a plăcut foarte mult!

  1. Aceeasi atmosfera de calm si pace sufleteasca am remarcat si eu în multe dintre articolele tale. Spre deosebire de tine, eu nu reusesc mereu s-o redau atât de bine.
   Multumesc pentru apreciere, Oana! Si, chiar daca urarile vin la final, mult succes si tie!

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: