Asaltată de bărbaţi, ca Germania de refugiaţi!

Am fost asaltată!
Ia uite cum vin eu din concediu si, dupa o scurtuta pauza de internet pe care chiar mi-o doream, deschid Facebook sa vad ce-mi mai fac prietenii. Sau ce-si mai fac între ei. Nu conteaza. Voiam sa ma pun la zi cu noutatile, deja învechite, care curgeau siroaie de trei saptamâni si de care eu habar nu aveam.

Arunc un ochi pe fluxul de pagini, pe mesajele mai vechi, si apoi… Stupoare! Jdemii de cereri de prietenie

Sari pe ele, mamuco! Cu asa ceva nu te mai întâlnesti!
Deci, ma apuc de treaba. Confirm, confirm si iar confirm.

– Tucu-te-as, Danielo! Ai dat lovitura cu vreun articol! Esti virala, ce mai!!! Pupa-ti-as mânutele alea scriicioase, cu unghii cu tot! Si mintisoara aia brici!

Intru, asadar, si pe paginile blogurilor ca sa-mi confirm teoria, dau repede îndarat sa-mi citesc tot wall-ul, caut aprecieri sau comentarii… Nimic!!!
Tot uitându-ma pe lista noilor prieteni, constat ca 90% din ei sunt barbati. Pai ce sa prea caute ei pe la mine? Eu scriu, în mare parte, pentru femei.
Instantaneu, mintea brici îmi fuge catre alt fel de viral. Nu cumva m-a decorat careva? M-a îmbracat gratis în costumul lui Eva si m-a afisat, în toata falsa splendoare, pe undeva?

Cauta iar frenetic, dar… nimic!!!

Am respirat usurata de data asta, recunosc.  Nu-s virala!!!

Întrebarea, însa, m-a chinuit vreo saptamâna, mai ales ca cererile continuau valuri,valuri. De unde pâna unde asaltul asta al barbatilor, fara precedent, de altfel, si de ce tocmai pe mine? Unul de pe la Chicago, unul chitit tot pe iubire (dupa cum numele-l arata), unii mai tineri, unii mai putin tineri, cu cioc, cu barba, cu poezii, cu flori. Unii cu privat, direct asa! Altii cu multumiri pentru accept.

Ce sa fie, ce sa fie? De unde au migrat domnii? Daca-ar sti, sarmanii, cât lovesc în ei pe blog!

Am început sa controlez eu de-acum profilele lor si lista de prieteni comuni.

Am gasit sursele… Mda!

Deci, ca sa n-o mai lungesc atâta, dragii mei noi prieteni, va urez tuturor sedere placuta pe lista! Si daca tot ati ciocanit la usa mea si eu, ca gazda buna ce ma aflu, am deschis, fiti amabili si aruncati acolo un salut din când în când, un Like la postari, un Share, un comentariu, sa stiu de voi. Sa ma conving ca existati! Cine stie? Poate ma ridica barbatiile voastre, daca suratele mele, femeile, nu mi-au prea purtat numele pe alte… wall-uri.

Asa! Era sa uit! Si sa fiti cuminti! Sa nu va luati la harta acolo, pe listuta mea, ca va pun la… ZID! Si reinstaurez controlul merkelian la frontiere!

P.S. Am pe lista de asteptare înca vreo 25 de cereri! De data asta, si câteva femei… Spuneti-mi voi, dragii mei, ce sa fac? Sa le deschid si lor?

 

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

6 thoughts on “Asaltată de bărbaţi, ca Germania de refugiaţi!

  1. Ha, ha, ha! Daca sunt romani e ok. Macar cate un titlu si tot vor citi din cand in cand. Mai grav e cand primesti cereri de la tot felul de indieni… :)))

  2. Draga mea, nu are nici cea mai mica legatura cu articolul asta si pentru asta te rog sa ma ierti, dar nu stiam unde sa iti scriu si trebuia sa iti scriu: am citit un articol anume al tau azi scris recent pentru un proiect/ om tare drag sufletului meu ( stii tu sigur despre ce e vorba) si mi-a placut enorm!!!!!!!!!!!!!! Tocmai ai poposit la mine in blogroll, unde trebuia sa fii de multa vreme.

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: