Adio „Femeie, simplă Femeie”!

Adio!

 

Azi am spus „Adio” blogului şi Paginii FacebookFemeie, simplă Femeie” cu lacrimi în ochi…  de ce să mint?

„Femeia simplă” s-a născut în momentul în care am văzut simplitatea ca pe o virtute. Şi aşa o consider şi acum, iar ea, simplitatea, va rămâne pentru totdeauna o calitate, o caracteristică a lucrului, a vorbei  şi, mai ales, a persoanei, pe care o voi aprecia la fel de mult, alături de sinceritate şi bun simţ.

Am adunat cu greu aprecieri, fani, cititori, vizitatori şi am fost nevoită să anulez tot acest efort, al meu şi al vostru, deopotrivă, şi să o iau de la capăt.

Nu mă sperie începuturile. Sunt refresh-ul de care avem toţi nevoie la un moment dat. În plus, lupul îşi schimbă părul, nu şi năravul. Noul blog, „Spicuiri… şi atât„, mă reprezintă în aceeaşi măsură. Nutresc speranţa că va satisface mai multe categorii de cititori, aşa că va invit să despicăm firul în patru, împreună, pe un blog mai elegant, mai profesional realizat şi pe care promit să abordez teme pentru toate gusturile.

Lucrez încă la el, readaptez articolele vechi la noul format, adaug, şterg… Nu intru în detalii tehnice, dar vă cer încă puţină răbdare.

Cu toate astea, am ţinut să-l „lansez” oficial astăzi, pentru că, aşa cum spunea o persoană cu suflet de aur,  „an nou, blog nou, idei şi oportunităţi noi”.

Ţin să mulţumesc, pe această cale, celor doi sufletişti care m-au ajutat enorm să-l pun pe picioare (şi nu e simplu deloc… era mai simplu să încep unul nou-nouţ, decât să-l adaptez pe ăsta) şi anume, Sorin Ciprian şi Lavinia Monica.  Fără ei aş fi orbecăit şi acum sau aş fi renunţat demult.

Mulţumesc, de asemenea, tuturor celor care au poposit pe paginile mele, au răsfoit printre gândurile mele, au fost alături de mine şi trăirile mele şi, evident, celor care vor avea curiozitatea şi-şi vor face timp să mă cunoască măcar din… Spicuiri.

Şi atât!

Ba nu! Era să uit!

Profit de ocazie să vă urez un an bun, prosper, un an în care toate dorinţele să vi se împlinească! La mulţi ani, dragii mei!

 

 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

8 thoughts on “Adio „Femeie, simplă Femeie”!

  1. Schimbăm și sintagma ” adio și n-am cuvinte” cu „adio și am cuvinte cât pentru un nou început”? La mulți ani și ție, și noului loc de cuvântăreală!

      1. Arată foarte bine noua casă, îmi place cum ai tencuit. Și tapetul e fain! Ce m-așteaptă și pe mine, nu vreau să mă gândesc acum! 🙂 De pe 3 ianuarie încolo, că deocamdată nu m-am învrednicit decât cât să zic ceva de „adio” pe locul ăla vechi de casă.

        1. Sa stii ca-i mult de lucru daca schimbi si tema… A ta e deja o tema frumoasa, atractiva. Daca te încumeti si pot sa te ajut, cu placere! Spor si tie… de-abia astept sa te vizitez la noua casa!

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: