A.M.R. o săptămână!

 

Grup SuperBlog Spring 2016

– S-a dat startul la înscrieri, mă anunţă soră-mea mică acum trei săptămâni. Sunt sponsori buni! Nu te înscrii?
– Ce ştii tu, fată, de sponsori? De unde ai tras tu concluzia că-s buni neapărat?
– Păi… i-am văzut pe ceilalţi bloggeri entuziasmaţi!

Gabriela are pe lista ei câţiva bloggeri, prieteni de-ai mei, care au devenit după Gală şi prietenii ei. Frumos, nu?
Interesant este că articolele mele din participările trecute nu le-a trezit interesul surorilor pentru această competiţie. Nici premiile câştigate, nici locurile pe care m-am clasat. Le-a cucerit (pe amândouă) atmosfera de la Gală, însă.
Le-a făcut o enormă plăcere să cunoască în realitate persoanele cu care „m-am (z)bătut” în timpul competiţiei, să le citească şi lor articolele (deşi, ulterior), să constate că, de fapt, competiţia SuperBlog este mult mai mult decât o competiţie.

SuperBlog-ul a devenit o tentaţie până şi pentru cei ce nu au scris vreodată. Şi-ar face repede un blog, ar scrie articolul pentru înscriere şi s-ar alinia la start. Participarea mea ar fi a cincea la număr, dacă nu mă înşel. Şi numărul 5 îmi poartă noroc!
Am ezitat, totuşi, de data asta. M-am gândit că am „îmbătrânit” în competiţie şi că, probabil, mai mult decât „am dat din mine” până acum, nu pot da în viitoarele ediţii. Să particip, să nu? Să iau o pauză, să încerc la ediţia de primăvară, care-i mai scurtă, să urmăresc şi să susţin de pe margini?
Dar, cum spuneam, tentaţia e mare. Mai mare decât mi-am închipuit vreodată! M-am înscris, ca atare!

Şi voi? Ce mai aşteptaţi? Vreţi motive? Vă enumăr, mai jos, câteva!

Dacă pe unii îi vor tenta premiile, aflaţi că vor fi destule, pentru toate gusturile. Dacă pe alţii îi va tenta afirmarea, ca blogger, aflaţi că Superblog-ul este rampa de lansare. Dacă ceilalţi vor fi atraşi de spiritul de competiţie în sine, vor afla că probele sunt o adevărată provocare. Dar, eu spun din propria experienţă, că nicio emoţie pe care ar trăi-o în timpul competiţiei nu ar fi la fel de mare ca aceea a întâlnirii cu prietenii pe care şi i-au făcut în comunitatea superbloggerilor, fie aceştia organizatori, fie „adversari”, fie sponsori sau parteneri.

Deci, mai staţi pe gânduri? A mai rămas o săptămână!

Detalii privind competiţia şi Regulamentul acesteia veţi găsi aici (link). Pentru înregistrare (link), folosiţi formularul de pe platforma de jurizare!

Succes tuturor!

 

Sursă foto: www.super-blog.eu

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

14 thoughts on “A.M.R. o săptămână!

 1. Mult succes, Daniela ! Sunt convinsă că încă ești pe val, pentru că experiența dobândită în edițiile trecute, nu face decât să-ți stârnească mai mult ambițiile scriitoricești ! Te rog, așadar, să-ți ocupi locul de start, iar eu te voi aștepta la linia de sosire, indiferent pe ce loc vei termina competiția, pentru că ești o învingătoare oricum !!
  Pentru că cine îndrăznește, ÎNVINGE !

  1. Ar fi simplu sa câstigam dupa „formula” ta, Lili! Dar, este foarte adevarat, daca nu încerci, nu ai cum sa câstigi vreodata. Mi-aduc aminte acum de bancul ala în care unul se ruga la Dumnezeu sa-l ajute sa câstige la Loto, dar nu juca niciodata. Îl stii? 🙂
   Multumesc pentru încurajare si, da, stiu ca voi ma asteptati „la cotitura” indiferent de locul pe care ma clasez. Sper doar sa nu fac vreo figura urâta de-a binelea. În rest, ne amuzam!

 2. Va fi cu noroc, vei vedea. Eu sunt convinsa. Va fi o ediție altfel…din ce bag de seamă, asa ca vei considera că, de fapt, e prima dată… când participi …și resetezi, dai start și pornești ca o leoaică veritabilă ce esti! Succes! Vin la comentarii, târziu în noapte, doar mă știi…

  1. Multumesc, Adriana! Da, o resetare ar fi buna, macar pentru sponsorii la care am scris deja de multe ori. S-au cam dus ideile, asa ca o abordare noua ar fi de preferat. 🙂

 3. Bine ai revenit in SuperBlog, Daniela draga!
  Dupa ce am reusit, in sfarsit, sa ne cunoastem si offline, la Gala din primavara, abia asteptam sa te vedem reinventandu-te in noi spicuiri creative.
  Sponsorii sunt, majoritatea, la prima participare si curiosi sa va descopere 🙂
  Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna grozava iti dorim!

 4. Dana, tu ești fantastică, incredibilă, minunată și deosebit de creativă. Tu poți orice, așa că îți lansez provocarea de a câștiga!
  Te îmbrățișez și sper să ne vedem!
  Succes, spor și inspirație din partea companiei AVBS Credit! 🙂

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: