3 minute! Numărătoarea inversă a început!

Farmec 2016

– Pregăteşte-ţi toate chestiile din timp! Nu le mai lăsa pe ultima zi, ultima oră, ultimul minut!

Nu mi-a plăcut niciodată cuvântul „ultim„, în nicio formă semantică sau morfologică, în nicio situaţie. Pare capăt de drum. Şi ce te faci dacă nu există un alt drum la capăt de drum. Sau o cale de întoarcere?

Fără ultim, rămâne doar timpul. Lipsit de semnificaţie, de logică, de altfel. Relativ.
Suntem sclavii timpului. Supuşii unei noţiuni. Dacă ne gândim bine, într-o altă dimensiune probabil că el, timpul, nu există defel. 

Timpul ne controlează, însă, viaţa. Secunda, minutul, ora… sunt măsurile „timpului nostru”, trecerii noastre prin Univers către etern.

3 minute! Ce-ai face tu în 3 minute? Ce făceai, oare, cu două secole în urmă în 3 minute? Ce vei reuşi să faci peste 50 de ani în 3 minute? Te-ai gândit?
Poate că nu are importanţă. Timpul s-ar comprima şi dilata întotdeauna, în funcţie de momentul în care ţi-ai subjuga iar existenţa, raportând totul la el.
Acum, exact acum, 3 minute ar putea fi infinitul, peste câteva ceasuri aceleaşi 3 minute ar putea fi doar clipe.

Stiţi ce pot face eu în 3 minute? Pot să mă epilez! 
Cu ajutorul noului produs Farmec, aş putea să mă laud cu picioare fine şi „lustruite” după numai 3 minute. Pentru că atât îi trebuie cremei depilatoare cu ulei Argan să acţioneze.

Cremă depilatoare rapidă
Cremă depilatoare rapidă – Gama Farmec 2016
In răstimpul epilării, un respiro. Un timp fără timpi. Un spaţiu atemporal în care să mă simt liberă. Liberă să zbor, să parcurg cu gândul distanţe inimaginabile. Pentru că altceva nu aş dori a face…
O epilare rapidă, da, pentru că ne aflăm în secolul vitezei. Si pentru că nu mai vreau să dilat timpul pentru asta. Si nici să trag de el până s-o trezi careva să-l folosească. Să-mi folosească timpul preţios. Să-şi ofere un WOW instantaneu, iar eu să îmi irosesc bucăţica pregătindu-mi de-abia instrumentarul pentru epilare.
Pentru că nu ar avea niciun farmec o epilare lungă, de durată, în timpuri care costă. Costă scump.
Deşi am pielea sensibilă şi firul de păr subţire, mă declar norocoasă. Sunt norocoasă pentru că Farmec s-a gândit şi la mine, creând crema depilatoare piele sensibila.

Crema depilatoare piele sensibila
Crema depilatoare piele sensibilă – Gama Farmec 2016
Cu extract de Vanilie, cunoscută pentru proprietăţile sale de regenerare, hidratare, cicatrizante şi antioxidante, crema depilatoare pentru piele sensibilă protejează şi calmează portiunea epilată, lăsând în urma acţiunii o piele catifelată, neiritată şi plăcut parfumată. 
Noua gamă Farmec 2016 conţine cinci creme depilatoare

Gama Farmec 2016

şi un Gel după depilare cu Alantoină, ulei de Argan şi Mentol, care poate fi aplicat atât pe corp cât şi pe faţă.

Cât ziceam? 3 Minute? Farmec a descoperit formula WOW a epilării! Eficientă, rapidă, blândă. O wormhole care revoluţionează industria cosmetică. O scurtătură „în timp”, cu reflexii mătăsoase… la capăt de drum.

Farmec - 3 minute!

Nu pierdeţi timpul! Luaţi-o, deci, pe scurtătură!

Articol înscris în concursul Spring SuperBlog 2016
Proba nr. 15, sponsorizată de Farmec 

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

One thought on “3 minute! Numărătoarea inversă a început!

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: