2015, anul meu !

2015, anul meu !
Sursa foto: www.rapcea.ro
Am încheiat anul 2014 cu putine realizari personale. Am facut, însa, tot ce mi-a stat în putinta sa-i ajut si sa-i multumesc (oarecum) pe apropiatii mei. Sigur ca asta tine loc de realizare personala, dar as vrea ca anul 2015 sa mi-l dedic în totalitate. Vreau sa ma bag mai mult în seama, ca merit…
Mi-am stabilit câteva obiective pe termen scurt si câteva pe termen lung. De cele pe termen lung mi-e mai frica. Nu ma mai tin ambitiile pâna la finalizare de ceva ani încoace.
Cele pe termen scurt sunt legate de niscai chestiuni pe care le-am initiat în 2014 si care vor fi, probabil, baza de pornire catre un nou mod de viata.
Iata-le pe primele, în ordinea pe care am considerat-o prioritara, si pe care ar trebui sa le realizez pâna-n luna iunie 2015:
1. Carnetul auto;
2. Examenul B1 de la cursul de limba germana;
3. Dieta;
4. 10 locuri (mai spre top) în Editia Spring a SuperBlog-ului.
În paralel, fitnes, reducerea tigarilor si a timpului petrecut în fata computerului… astea s-ar duce pâna mai târziu, încolo.
Ca de obicei, ma aventurez si îi trag tare la-nceput. Apoi slabesc motoarele si-n final renunt. Cel putin asa a fost pâna acum. Dar, foarte adevarat, niciodata nu mi-am dedicat un an si, nici atât, din prima zi.
Asta este anul meu, am decis !

Si sa vedeti ce fac din el… sau el, din mine !

Social:
Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri"; Autor la "Pe cuvânt!"; Autor la "Scurt(-)Circuit".

2 thoughts on “2015, anul meu !

Spicuiește, rogu-te!

%d blogeri au apreciat: