UA-77766388-2

Minciuna, atentat la fericire

Te doare ? Pai sa te doara, fata ! Pentru ca-ti înfingi cutitul în piept. Ba mai mult, îl ascuti bine de tot înainte si-apoi treci cu lama brici prin rani neînchise înca sau prin cicatrici „necoapte”. Cât timp o sa continui sa te mutilezi ?

Îmi spui ca dragostea fara suferinta nu este o dragoste adevarata ? Ca-i suporti minciunile cu atâta stoicism din iubire ? Care dragoste se naste, creste si ajunge la maturitate cu minciuni ? Una oarba, da. Se poate naste. Dar se poticneste si se-opreste ca magarul în mijlocul drumului când a biciuit-o prima minciuna.
Plângi ca te minte ? Plângi fata, caci lacrimile-ti vor spala fata si ti-o vor pregati pentru urmatoarea palma.
De ce accepti ? Pentru ca ti-e mai comod asa ? Ti-e teama ca dupa atâtea minciuni nu ai sa mai recunosti adevarul ? Ori n-ai sa-l mai pretuiesti ?
Minciuna
De ce îl pedepsesti pe el ca te minte ? Pedepseste-te pe tine, pentru ca, la un moment dat, te va durea mai tare minciuna ta… cea în care traiesti.
Te minti pe tine însati, fato, mai rau decât te minte el. Si asta este, cum spunea Ana B., un atentat continuu. Un atentat la fericirea pe care ai fi putut s-o ai din prima zi în care ai fi încetat sa te minti.

 

 

 

 

Social:

Daniela

Fondator, Administrator și Autor la "Spicuiri";
Autor la "Pe cuvânt!";
Colaborator la "Chic-Elite".
Social:

Ultimele postari ale lui Daniela (vezi toate)

S-ar putea să-ţi placă şi:

2 Comentarii
  1. acu' ce faci, si tu bagi cutitul! in ranile multoor femei… e greu sa te desprinzi (probabil inertia isi spune cuvantul), dar e singura salvare. Plus ca ai dreptate, cel mai grav este sa te minti singur(a)…

  2. Nu… încerc doar sa le constientizez. Mult prea multe femei se complac în situatia asta. Traiesc în minciuna, cunosc numai minciuna, se lasa purtate de minciuni. Când trag linie, totu-i fals, totu-i minciuna. Le e frica sa mai dea "ochi" cu adevarul.

Spicuiește, rogu-te!

Adresa blogului

SPICUIRI (ŞI ATÂT...)

http://spicuiri.ro

Fondator: Daniela Havarneanu

Condiţii de utilizare

©Spicuiri  2014-2017
Toate drepturile rezervate.

Important!
Reproducerea textelor de pe acest blog se poate face doar în limita a 400 de caractere și cu link spre sursă.

%d blogeri au apreciat: