UA-77766388-2

Posts Tagged thriller

Primul contact cu „lumea de afară”

Primul contact cu "lumea de afară"

Când se fac referiri la vastitatea Universului sau la posibilitatea existenţei unui număr infinit de Universuri, mă ascund în mine şi încerc să-mi conturez propriul Univers. Cel pe care să-l înţeleg, ce-l pe care să-l străbat, să-l descopăr precum descoperi de-acolo, de sus, lumea noastră într-un grăunte de nisip ori de aici, de pe Pământ, cerul în corola unei flori… să strâng infinitul în braţe, aşa cum aduni eternitatea într-o clipă.

Ş-apoi ce-i clipa? Ce-i eternitatea?
Cine suntem noi? Suntem singuri în spaţiul atotcuprinzător, unde timpul se dilată şi se contractă până se suprimă, unde lumina nu-şi găseşte-o definiţie?
Suntem o Teorie aşezată peste Teorii? A Big-Bang-ului, a Corzilor, a Simetriilor? Rezonăm cu totul, cu nimc? Ne situăm pe aceeaşi undă de frecvenţă cu ceea ce ne înconjoară?

Continuare...

În lumea mea obscură…

În lumea mea obscură...

Din speranţe spulberate… Pentru idealuri împrăştiate Infernul îşi face loc, Se strecoară grăbit în viaţa mea. Regrete, iluzii, Îmi coboară existenţa într-o obscuritate… (Obscuritate bizară – Florina) *** Aveam un coleg a cărui lene era mare. Mai mare ca a mea, cea din zilele în care nici crunta foame nu mă dă jos din pat. Doar lipsa ţigărilor a reuşit această performanţă în „acele” zile, marcate ca atare. Colegul de care vă povestesc avea o „vorbă”, pe care o rostea

Continuare...

Adresa blogului

SPICUIRI (ŞI ATÂT...)

http://spicuiri.ro

Fondator: Daniela Havarneanu

Distribuie "Spicuiri"!

Condiţii de utilizare

©Spicuiri  2014-2017
Toate drepturile rezervate.

Important!
Reproducerea textelor de pe acest blog se poate face doar în limita a 400 de caractere și cu link spre sursă.

%d blogeri au apreciat: