UA-77766388-2

Despre

 

Bine aţi venit pe „Spicuiri şi atât…”!

Vă invit la o incursiune printre gândurile, pasiunile şi trăirile mele!

 

Deşi „Spicuiri” poartă amprenta unui blog „femina„, se adresează, de asemenea, bărbaţilor, tinerilor şi celor mai înaintaţi în vârstă, tuturor categoriilor de cititori care poposesc aici, fie urmare a recomandărilor, fie din pură întâmplare.

Pe blogul „Spicuiri şi atât…„, înspic, despic, recomand şi invit…

La ce vă invit? În primul rând la a mă cunoaşte.

Daniela Havarneanu este o femeie simplă.  Sau o simplă femeie, cum doriţi…

Puţină la vorbă, multă la sfat. O fire deschisă, care apreciază simplitatea, onestitatea şi bunul simt.  O persoană în care poţi avea încredere (zic alţii), căreia te poţi destăinui, cu care poţi îndrăzni să abordezi orice fel de subiect…  desigur, în limita decenţei şi respectând întotdeauna dreptul la intimitate.

Cum e autorul, aşa se doreşte a fi şi blogul, nu?

Da! Acesta este un deziderat pe care sper să pot să-l transform, alături de voi, cititorii mei, în realitate. Ceea ce depinde strict de mine, voi face! Dar, cum lucrul în echipă dă roade mult mai repede, contez şi pe voi în aceeaşi măsură.

„Spicuiri şi atât…” îşi propune, de altfel, să realizeze colaborări cu site-uri, bloguri, asociaţii şi persoane cu suflet, persoane care vor şi pot ajuta pe cei aflaţi în suferinţă, aşa încât veţi găsi pe blog şi câteva dintre iniţiativele mele în acest sens, precum şi trimiteri către cei cu care am colaborat deja sau urmează să colaborez în viitorul apropiat.

Tot aici, veţi avea parte de surprize şi concursuri, premii şi vouchere, veţi putea răsfoi printre articolele prietenilor mei, veţi avea oportunitatea să trimiteţi articolele voastre, creditele şi linkurile către blogurile „mamă” fiind reale, vizibile şi, evident, „do-follow„.

Cum spuneam, deci, „Spicuiri şi atât…” este mai mult decât un blog personal.

Va aştept pe toţi, cu drag, să faceţi parte din lumea mea… să spicuim împreună, ori de câte ori avem ceva de transmis, de spus, de împărtăşit.

Adresa blogului

SPICUIRI (ŞI ATÂT...)

http://spicuiri.ro

Fondator: Daniela Havarneanu

Distribuie "Spicuiri"!

Condiţii de utilizare

©Spicuiri  2014-2017
Toate drepturile rezervate.

Important!
Reproducerea textelor de pe acest blog se poate face doar în limita a 400 de caractere și cu link spre sursă.

%d blogeri au apreciat: